MHP FETÖ Komisyonu’na 39 dosya

Kocaeli 05.09.2016 - 14:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP FETÖ Komisyonu’na 39 dosya

MHP Kocaeli İl Teşkilatı bünyesinde kurulan FETÖ Mağdurları Komisyonu’na gönderilen 39 dosya Genel Merkeze gönderilecek.

Komisyona; kredi kartı, Bank Asya Hesabı, öğrencisinden dolayı Bank Asya’da açılan hesaplar gibi 100’ün üzerinde başvuru oldu. Bu başvurulardan elenen dosyalar haricinde 39 dosya MHP Genel Merkezi’ne gönderilecek. Konu ile ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Dosyaları Çarşamba günü genel merkezimize göndereceğiz. Biz karar mekanizması değiliz. Biz sadece vatandaşı dinliyoruz. Bilgilerini alıyoruz. Genel Merkezi’ndeki büyük komisyona gönderiyoruz. Burada herhangi bir işlem yapmıyoruz. MHP’nin bildiği, tanıdığı, bir şekilde zamanında okula kaydettirmiş ve Bank Asya’da hesap açtırmış kişilerin dosyalarını değerlendiriyoruz. MHP bu konuda çok hassas. MHP mağdur ile mağdur olmayanı, suçlu ile suçsuzu ayırıyor. Bildiği tanıdığı insanların dosyalarını Ankara’ya gönderecek. Tamamen açığa alınan ve görevden atılmayan devlet memurlarının başvurularını kabul ettik. Bu başvurular arasında görevden atılan 50 bin devlet memuru yok” dedi. MHP FETÖ MAĞDURLARI KOMİSYONU FETÖ Mağdurları komisyonunda; Komisyon Başkanı olarak Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Havva Köse Başkanlığı görev yaparken, Yusuf Ziya Ünsal, Zekeriya Işık, Kutluay Yediel’in de komisyon üyesi olarak görev yapıyor.
MHP Kocaeli İl Teşkilatı bünyesinde kurulan FETÖ Mağdurları Komisyonu’na gönderilen 39 dosya Genel Merkeze gönderilecek.

Komisyona; kredi kartı, Bank Asya Hesabı, öğrencisinden dolayı Bank Asya’da açılan hesaplar gibi 100’ün üzerinde başvuru oldu. Bu başvurulardan elenen dosyalar haricinde 39 dosya MHP Genel Merkezi’ne gönderilecek.
Konu ile ilgili açıklama yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Dosyaları Çarşamba günü genel merkezimize göndereceğiz. Biz karar mekanizması değiliz. Biz sadece vatandaşı dinliyoruz. Bilgilerini alıyoruz. Genel Merkezi’ndeki büyük komisyona gönderiyoruz. Burada herhangi bir işlem yapmıyoruz. MHP’nin bildiği, tanıdığı, bir şekilde zamanında okula kaydettirmiş ve Bank Asya’da hesap açtırmış kişilerin dosyalarını değerlendiriyoruz. MHP bu konuda çok hassas. MHP mağdur ile mağdur olmayanı, suçlu ile suçsuzu ayırıyor. Bildiği tanıdığı insanların dosyalarını Ankara’ya gönderecek. Tamamen açığa alınan ve görevden atılmayan devlet memurlarının başvurularını kabul ettik. Bu başvurular arasında görevden atılan 50 bin devlet memuru yok” dedi.
MHP FETÖ MAĞDURLARI KOMİSYONU
FETÖ Mağdurları komisyonunda; Komisyon Başkanı olarak Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Havva Köse Başkanlığı görev yaparken, Yusuf Ziya Ünsal, Zekeriya Işık, Kutluay Yediel’in de komisyon üyesi olarak görev yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.