MHP Gebze’de Referandum Nöbeti

Gebze 11.03.2017 - 09:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP Gebze’de Referandum Nöbeti

MHP Gebze’de dört farklı bölgede referandum saha çalışması yapan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Biz Gebze’ye inanıyoruz. Gebze devlet için 16 Nisan’da güçlü bir evet diyecek” dedi.

  Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin belirlediği programlar kapsamında 16 Nisan referandum çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, SKM Başkanı İzzet Erdem ve il yöneticileri önceki akşam MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğün bölge Başkanlıklarına ve mahalle temsilciliklerimize ziyaret ederek referandum çalışmalarını yerinde inceledi. GEBZE’DEN GÜÇLÜ BİR EVET ÇIKACAK Gebze’de yapılan çalışmalar sırasında vatandaşlardan da referandum desteği isteyen MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, her akşam farklı ilçede çalıştıklarını ancak referandum için Gebze’nin öneminin farkında olduklarını söyledi.  Ünlü, “Aksesapağı Bölge Başkanlığı, Yavuz Selim mahalle temsilciliği, Beylikbağı Bölge Başkanlığı, Osman yılmaz bölge başkanlığı olmak üzere farklı bölgede çalışmaları masaya yatırdık. Biz Gebze’ye inanıyoruz. Gebze devlet için  16 Nisan’da güçlü bir evet diyecek” ifadelerini kullandı. MHP GEBZE’DE GÜÇLÜ VE DİNAMİK YÖNETİM Hem kongre hem de referandum çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ise kongreye yönelik önemli mesajlarda verdi. Taşdemir, “Önümüzde zorlu bir süreç olacak. Referandum ardından genel ve yerel seçimler ardı ardına gelecek. O yüzden güçlü ve dinamik bir yönetim oluşturmaya dikkat ediyoruz. Şunu şöyle bilirim ki, kongrede MHP’de hanımların yoğun katılımını önemsiyoruz. Özellikle delege yazımında da kadınlarımıza pozitif ayrıcalık yapacağız” şeklinde konuştu.  
MHP Gebze’de dört farklı bölgede referandum saha çalışması yapan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Biz Gebze’ye inanıyoruz. Gebze devlet için 16 Nisan’da güçlü bir evet diyecek” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin belirlediği programlar kapsamında 16 Nisan referandum çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, SKM Başkanı İzzet Erdem ve il yöneticileri önceki akşam MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğün bölge Başkanlıklarına ve mahalle temsilciliklerimize ziyaret ederek referandum çalışmalarını yerinde inceledi.

GEBZE’DEN GÜÇLÜ BİR EVET ÇIKACAK

Gebze’de yapılan çalışmalar sırasında vatandaşlardan da referandum desteği isteyen MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, her akşam farklı ilçede çalıştıklarını ancak referandum için Gebze’nin öneminin farkında olduklarını söyledi.  Ünlü, “Aksesapağı Bölge Başkanlığı, Yavuz Selim mahalle temsilciliği, Beylikbağı Bölge Başkanlığı, Osman yılmaz bölge başkanlığı olmak üzere farklı bölgede çalışmaları masaya yatırdık. Biz Gebze’ye inanıyoruz. Gebze devlet için  16 Nisan’da güçlü bir evet diyecek” ifadelerini kullandı.

MHP GEBZE’DE GÜÇLÜ VE DİNAMİK YÖNETİM

Hem kongre hem de referandum çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ise kongreye yönelik önemli mesajlarda verdi. Taşdemir, “Önümüzde zorlu bir süreç olacak. Referandum ardından genel ve yerel seçimler ardı ardına gelecek. O yüzden güçlü ve dinamik bir yönetim oluşturmaya dikkat ediyoruz. Şunu şöyle bilirim ki, kongrede MHP’de hanımların yoğun katılımını önemsiyoruz. Özellikle delege yazımında da kadınlarımıza pozitif ayrıcalık yapacağız” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.