MHP Gebze’den güçlü destek!

Spor 18.07.2017 - 09:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP Gebze’den güçlü destek!

MHP Gebze İlçe başkanlığı, 15 Temmuz anma programlarına tam destek verdi.

MHP Gebze İlçe başkanlığı, 15 Temmuz anma programlarına tam destek verdi. Gebze kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz’un yıl dönümünde yapılan anma programına MHP Gebze yoğun  bir katılım gösterdi. Gebze ilçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde partililer Milli İrade Meydanı’na giderek vatan nöbetine destek verdi. Ülkücüler olarak her zaman devletin ve milletin aynında olduklarını belirten İlçe Başkanı Taşdemir, “15 Temmuz Fetö Terör Örgütünün Darbe Teşebbüsünün ardından tam 1 yıl geçti. Geçen yıl Türk Milleti büyük bir İhanet ile karşı karşıya kaldı. MHP Genel Merkezinin tüm Işıklarını Yaktırarak Türkiye’ye ışık saçan Liderimiz İhanet gecesinin başarılı olamamasının en büyük Kahramanlarından olmuştur ve oyun bozulmuştur. 15 Temmuz FETÖ kalkışması, asırlardır süren saldırı ve habis senaryoların en vahşi, en acımasız türüdür. Türk milleti işgali engellemiştir. Ederleri 1 Dolar olan,12 Eylül’ün gayri meşru çocukları kaybetmiştir. 15 Temmuz’da asker kamuflajına giren bir avuç hain tepelenmiştir. İstiklalimize göz diken, varlığımıza diş bileyen barbarlar püskürtülmüştür. Milletimiz ve ülkücü hareket vatan nöbetindedir. Önce ülkem ve milletim diyerek konu vatan ve millet olunca fedakârlıkta sınır tanımayacaktır. Bin yıllık kardeşliğimizi hiç bir emperyalist güç bozamayacak, Türk milleti yenilmeyecek, Türk devleti yıkılmayacaktır.”dedi.
MHP Gebze İlçe başkanlığı, 15 Temmuz anma programlarına tam destek verdi.

MHP Gebze İlçe başkanlığı, 15 Temmuz anma programlarına tam destek verdi. Gebze kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz’un yıl dönümünde yapılan anma programına MHP Gebze yoğun  bir katılım gösterdi. Gebze ilçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde partililer Milli İrade Meydanı’na giderek vatan nöbetine destek verdi. Ülkücüler olarak her zaman devletin ve milletin aynında olduklarını belirten İlçe Başkanı Taşdemir, “15 Temmuz Fetö Terör Örgütünün Darbe Teşebbüsünün ardından tam 1 yıl geçti. Geçen yıl Türk Milleti büyük bir İhanet ile karşı karşıya kaldı. MHP Genel Merkezinin tüm Işıklarını Yaktırarak Türkiye’ye ışık saçan Liderimiz İhanet gecesinin başarılı olamamasının en büyük Kahramanlarından olmuştur ve oyun bozulmuştur.

15 Temmuz FETÖ kalkışması, asırlardır süren saldırı ve habis senaryoların en vahşi, en acımasız türüdür. Türk milleti işgali engellemiştir. Ederleri 1 Dolar olan,12 Eylül’ün gayri meşru çocukları kaybetmiştir. 15 Temmuz’da asker kamuflajına giren bir avuç hain tepelenmiştir. İstiklalimize göz diken, varlığımıza diş bileyen barbarlar püskürtülmüştür. Milletimiz ve ülkücü hareket vatan nöbetindedir. Önce ülkem ve milletim diyerek konu vatan ve millet olunca fedakârlıkta sınır tanımayacaktır. Bin yıllık kardeşliğimizi hiç bir emperyalist güç bozamayacak, Türk milleti yenilmeyecek, Türk devleti yıkılmayacaktır.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.