MHP Gebze'den “şehitlik” ziyareti

Gebze 04.05.2017 - 10:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP Gebze'den “şehitlik” ziyareti

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yönetim kurulu 3 Mayıs Türkçülük Günü vesilesiyle yaptığı açıklamada, “3 Mayıs Türk Milliyetçiliği; ilimde, maneviyatta, teknikte en yükseğe çıkarma hamlesidir” dedi. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve ilçe kadın kolları 3 Mayıs Türkçülük Günü vesilesiyle Gebze Şehitliğine ziyaret ettiler. Ziyarette başta MHP Gebze Eski İlçe Başkanı Ülkücü Şehit Yılmaz Taşkın ve tüm şehitler için dua ettiler. Ziyaretin ardından MHP’li Taşdemir yaptığı açıklamada, “3 Mayıs nedir diye sorduğumuzda; 3 Mayıs 1944 demektir. 1944’te sinsi ve zehirli yılanlar bekledikleri yerlerden yenileri geldiği zaman; devleti arkadan vuracaklar, yabancı ordulara ajanlık yapacaklar diye Türk kimliğine sahip çıkan ve Hüseyin Nihal Atsız ve Başbuğ Alparslan Türkeş gibi gençlerin evlerinden, mesleklerinden, istikballerinden koparılarak zindanlara atılması, işkencelere maruz bırakılmasının yıldönümüdür. 3 MAYIS’IN ÖNEMİNİ ANLATTI Bugün 3 Mayıs Türk milliyetçilerinin bundan dolayı bu zulmü, gözyaşı ve kederleri bayrama çeviren bir hareketin mensupları olarak bu günü bayram olarak kutluyoruz.  Bundan 73 yıl önce idealist ve milliyetçi bir grubun, devrimci iktidar rejimine karşı başlattığı kutsal bir hareketin ilk adımı olmuştur. 3 Mayıs Türk Milliyetçiliği; ilimde, maneviyatta, teknikte en yükseğe çıkarma hamlesidir. 3 Mayıs Türk Milliyetçilerinin yabancı idollere karşı bir başkaldırı hareketidir.  3 Mayıs kendi milli kültürümüzü çağdaş gelişmelerle yeniden yoğrulma harekedir. 3 Mayıs Türk Milliyetçilerinin Türk Milleti’nin varlık davasında çektikleri ıstırabın, gözyaşının simgesidir. 3 Mayıs Türk Milliyetçilerine yalan ve iftirada bulunanların kendi attıkları yalan ve iftirada boğuldukları gündür. 3 Mayıs Türk Milliyetçiliği günümüz kutlu olsun.” dedi  

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve yönetim kurulu 3 Mayıs Türkçülük Günü vesilesiyle yaptığı açıklamada, “3 Mayıs Türk Milliyetçiliği; ilimde, maneviyatta, teknikte en yükseğe çıkarma hamlesidir” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve ilçe kadın kolları 3 Mayıs Türkçülük Günü vesilesiyle Gebze Şehitliğine ziyaret ettiler. Ziyarette başta MHP Gebze Eski İlçe Başkanı Ülkücü Şehit Yılmaz Taşkın ve tüm şehitler için dua ettiler. Ziyaretin ardından MHP’li Taşdemir yaptığı açıklamada, “3 Mayıs nedir diye sorduğumuzda; 3 Mayıs 1944 demektir. 1944’te sinsi ve zehirli yılanlar bekledikleri yerlerden yenileri geldiği zaman; devleti arkadan vuracaklar, yabancı ordulara ajanlık yapacaklar diye Türk kimliğine sahip çıkan ve Hüseyin Nihal Atsız ve Başbuğ Alparslan Türkeş gibi gençlerin evlerinden, mesleklerinden, istikballerinden koparılarak zindanlara atılması, işkencelere maruz bırakılmasının yıldönümüdür.

3 MAYIS’IN ÖNEMİNİ ANLATTI

Bugün 3 Mayıs Türk milliyetçilerinin bundan dolayı bu zulmü, gözyaşı ve kederleri bayrama çeviren bir hareketin mensupları olarak bu günü bayram olarak kutluyoruz.  Bundan 73 yıl önce idealist ve milliyetçi bir grubun, devrimci iktidar rejimine karşı başlattığı kutsal bir hareketin ilk adımı olmuştur. 3 Mayıs Türk Milliyetçiliği; ilimde, maneviyatta, teknikte en yükseğe çıkarma hamlesidir. 3 Mayıs Türk Milliyetçilerinin yabancı idollere karşı bir başkaldırı hareketidir.  3 Mayıs kendi milli kültürümüzü çağdaş gelişmelerle yeniden yoğrulma harekedir. 3 Mayıs Türk Milliyetçilerinin Türk Milleti’nin varlık davasında çektikleri ıstırabın, gözyaşının simgesidir. 3 Mayıs Türk Milliyetçilerine yalan ve iftirada bulunanların kendi attıkları yalan ve iftirada boğuldukları gündür. 3 Mayıs Türk Milliyetçiliği günümüz kutlu olsun.” dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.