MHP Gebze karış karış geziyor

Siyaset 24.01.2020 - 09:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP Gebze karış karış geziyor

MHP Gebze İlçe teşkilatı çalışmalarını sürdürüyor. MHP Gebze, Yavuzselim Mahallesi Muhtarı Şükriye Kavran''ı ziyaret ederek Muhtar Kavran’la birlikte mahalle İlkokulunu ve Ortaokulunu, Sağlık Ocağını ziyaret edip müdürlerle ve hekimlerle görüştü. Gebze ve Gebzeliler adına çalışmaya devam edeceklerini tek felsefelerinin Gebze olduğunu kaydeden MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “MHP Gebze olarak önceliğimiz Gebze’miz. Gebze’nin tüm sokakları tüm fertleri bizim için önemli. Gebze’nin dertleri bizim dertlerimiz, bizim sıkıntılarımız. Gebze’nin çok daha güzel olması ve daha iyi yerlere gelmesi adına çalışıyor, çalışmaya da devam edeceğimizin sözünü veriyoruz. MHP ailesi olarak gecemizi gündüzümüze katmış durumdayız” dedi. MAHALLEMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİM Gerçekleşen ziyaret adına teşekkür eden Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Şükriye Kavran da “MHP Gebze İlçe Başkanımız Serkan Kural ve ekibine çok teşekkür ederim. Mahallemiz olarak bizlerin ziyaret edilmesi ve bizlere değer verilmesi bizleri gururlandırıyor. Sayın başkanımız ve değerli yöneticilerimizle mahallemizi konuştuk, kendimizi anlatma ve ifade etme şansını yakaladık. MHP ailesine teşekkür ediyoruz, ayaklarına sağlık. En yakın zamanda kendilerini yeniden bekliyoruz” şeklinde konuştu.

MHP Gebze İlçe teşkilatı çalışmalarını sürdürüyor. MHP Gebze, Yavuzselim Mahallesi Muhtarı Şükriye Kavran''ı ziyaret ederek Muhtar Kavran’la birlikte mahalle İlkokulunu ve Ortaokulunu, Sağlık Ocağını ziyaret edip müdürlerle ve hekimlerle görüştü. Gebze ve Gebzeliler adına çalışmaya devam edeceklerini tek felsefelerinin Gebze olduğunu kaydeden MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, “MHP Gebze olarak önceliğimiz Gebze’miz. Gebze’nin tüm sokakları tüm fertleri bizim için önemli. Gebze’nin dertleri bizim dertlerimiz, bizim sıkıntılarımız. Gebze’nin çok daha güzel olması ve daha iyi yerlere gelmesi adına çalışıyor, çalışmaya da devam edeceğimizin sözünü veriyoruz. MHP ailesi olarak gecemizi gündüzümüze katmış durumdayız” dedi.

MAHALLEMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİM

Gerçekleşen ziyaret adına teşekkür eden Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Şükriye Kavran da “MHP Gebze İlçe Başkanımız Serkan Kural ve ekibine çok teşekkür ederim. Mahallemiz olarak bizlerin ziyaret edilmesi ve bizlere değer verilmesi bizleri gururlandırıyor. Sayın başkanımız ve değerli yöneticilerimizle mahallemizi konuştuk, kendimizi anlatma ve ifade etme şansını yakaladık. MHP ailesine teşekkür ediyoruz, ayaklarına sağlık. En yakın zamanda kendilerini yeniden bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.