MHP Gebze Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Gebze 21.05.2018 - 13:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP Gebze Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin yaklaşması ile MHP Gebze İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarına hız verdi.

MHP Gebze, gece gündüz demeden çalışıyor. Kent Meydanı’nda stant kuran ve Milletvekili adaylarıyla beraber Gebzelilerden oy isteyen MHP Gebze’nin seçim standına büyük ilgi var. Üye ve seçim standını ziyaret eden Gebzeliler, başarı dileklerini MHP teşkilatlarına iletirken, Partililerde vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun kaldılar. 24 Haziran’da güçlü bir Türkiye için Cumhur İttifakı’na destek isteyen MHP’liler, Cumhur İttifakı’nın Millet Aklı olduğunu dile getirerek, rekor bir oyla İttifakın seçimleri kazanacağını ce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden seçileceğine inandıklarını dile getirdiler. TARİH YAZILACAK Konu ile ilgili bir açıklama yapan MHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ, “İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Sabiha Çalışkan ve partililerimizi le seçim ve üye standımızda gece geç saatlere kadar mesai yaptık. Millet ittifakı için vatandaşlarımızdan destek istedik. Cumhur ittifakıyla tarih yazılacaktır. Partimiz 24 Haziran seçimlerine yasal ve meşru bir temeli olan cumhur ittifakının ana siyasi aktörlerinden birisi olarak girecektir.” dedi. HABER: KÜBRA AKABALI
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin yaklaşması ile MHP Gebze İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarına hız verdi.

MHP Gebze, gece gündüz demeden çalışıyor. Kent Meydanı’nda stant kuran ve Milletvekili adaylarıyla beraber Gebzelilerden oy isteyen MHP Gebze’nin seçim standına büyük ilgi var. Üye ve seçim standını ziyaret eden Gebzeliler, başarı dileklerini MHP teşkilatlarına iletirken, Partililerde vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun kaldılar. 24 Haziran’da güçlü bir Türkiye için Cumhur İttifakı’na destek isteyen MHP’liler, Cumhur İttifakı’nın Millet Aklı olduğunu dile getirerek, rekor bir oyla İttifakın seçimleri kazanacağını ce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden seçileceğine inandıklarını dile getirdiler.

TARİH YAZILACAK

Konu ile ilgili bir açıklama yapan MHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ, “İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Sabiha Çalışkan ve partililerimizi le seçim ve üye standımızda gece geç saatlere kadar mesai yaptık. Millet ittifakı için vatandaşlarımızdan destek istedik. Cumhur ittifakıyla tarih yazılacaktır. Partimiz 24 Haziran seçimlerine yasal ve meşru bir temeli olan cumhur ittifakının ana siyasi aktörlerinden birisi olarak girecektir.” dedi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.