MHP Kocaeli Çayırova’nın okullarını karış karış gezdi

Eğitim 05.11.2020 - 15:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

MHP Kocaeli Çayırova’nın okullarını karış karış gezdi

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve beraberindeki ekip Çayırova’daki okulları ziyaret ederek eğitim çalışmaları hakkında bilgi alıp, okul müdürlerinin sorun ve taleplerini diledi. MHP Kocaeli İl Başkanlığı 120x120 saha programları çerçevesinde başlattığı eğitim kurumları ziyaretini Çayırova’da gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyaretlere MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. Yapılan 120x120 saha programarı çerçevesinde; Güzeltepe Ahmet Yesevi İlkokulu, Tahsin Tarhan Ortaokulu, Demirsaç İlkokulu, Öğretmen Şevket Özay İlkokulu, Reysaş Lojistik Ortaokulu, Çayırova Ortaokulu, Yenimahalle İlkokulu, Mustafa Necati Ortaokulu, İstiklal Ortaokulu, Hanife Soykan Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Şehir İshak Öztürk İlkokulu, Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi, Mehmet Akif İlkokulu, Mevlana İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu ziyaret edildi.   İKİNCİ ZİYARETLER ÇAYIROVA’YA Ziyaretlerde okul müdürlerinden yüz yüze eğitim çalışmaları hakkında bilgi alan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Programlarımız çerçevesinde eğitim ziyaretleri gerçekleştirmeyi planlamıştık. Bugün, Dilovası’nın ardından Çayırova’da sahaya inerek okul müdürlerimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde yüz yüze eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldık, okullarımızın sorun ve taleplerini dinledik. Kolonya ve maske hediye ederek okullarımızda eksikliği bulunan öğrencilerimize katkı sağlamak istedik. Misafirperverliklerinden ötürü okul müdürü arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve beraberindeki ekip son olarak Çayırova’da bulunan ve öğrencilerin kodlama öğrenmelerine destek olan KODELİ sınıfını ziyaret etti.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve beraberindeki ekip Çayırova’daki okulları ziyaret ederek eğitim çalışmaları hakkında bilgi alıp, okul müdürlerinin sorun ve taleplerini diledi.

MHP Kocaeli İl Başkanlığı 120x120 saha programları çerçevesinde başlattığı eğitim kurumları ziyaretini Çayırova’da gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyaretlere MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. Yapılan 120x120 saha programarı çerçevesinde; Güzeltepe Ahmet Yesevi İlkokulu, Tahsin Tarhan Ortaokulu, Demirsaç İlkokulu, Öğretmen Şevket Özay İlkokulu, Reysaş Lojistik Ortaokulu, Çayırova Ortaokulu, Yenimahalle İlkokulu, Mustafa Necati Ortaokulu, İstiklal Ortaokulu, Hanife Soykan Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Şehir İshak Öztürk İlkokulu, Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi, Mehmet Akif İlkokulu, Mevlana İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu ziyaret edildi.

 

İKİNCİ ZİYARETLER ÇAYIROVA’YA

Ziyaretlerde okul müdürlerinden yüz yüze eğitim çalışmaları hakkında bilgi alan MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “Programlarımız çerçevesinde eğitim ziyaretleri gerçekleştirmeyi planlamıştık. Bugün, Dilovası’nın ardından Çayırova’da sahaya inerek okul müdürlerimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde yüz yüze eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldık, okullarımızın sorun ve taleplerini dinledik. Kolonya ve maske hediye ederek okullarımızda eksikliği bulunan öğrencilerimize katkı sağlamak istedik. Misafirperverliklerinden ötürü okul müdürü arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve beraberindeki ekip son olarak Çayırova’da bulunan ve öğrencilerin kodlama öğrenmelerine destek olan KODELİ sınıfını ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.