MHP Kocaeli’de liste belli oldu!

Kocaeli 05.07.2017 - 13:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP Kocaeli’de liste belli oldu!

Milliyetçi Hareket Partisi, İl Yönetim Kurulu ve İl Divan Kurulu’nu basın mensuplarıyla paylaştı. 2019 seçim hazırlıklarına hızlı başlayan MHP listesinden değişim kadın kollarında yaşandı.

12’nci olağan kongresini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli teşkilatları, 1 Temmuz itibariyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ziyarette bulunarak resmen 2019 seçimlerine hazırlanmaya başladı. İl Yönetim Kurulu ve İl Divan Kurulu’nu açıklamak üzere İl Başkanı Aydın Ünlü parti il binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. İl yönetim listesinde değişim kadın kollarında yaşandı. Yeni il kadın kolları başkanı bugün saat 14.00’de parti binasında basın ve kamuoyuyla paylaşılacak. 2019 seçimlerine hazırlığı diğer partilerden önce tutan MHP, 3 Aralık 2017 tarihinde de seçim provası gerçekleştireceğini açıkladı. 3 KASIM'DA SEÇİM PROVASI YAPILACAK MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 11 Temmuz tarihi ile birlikte soluksuz çalışma dönemine girileceğini söyleyerek, “Kocaeli teşkilatları olarak ciddi bir plana dayalı çalışmalar anlamında 11 Temmuz salı günü başlayıp, 28 Temmuz Cuma günü bitecek olan hızlandırılmış teşkilat istişareleri, hızlandırılmış ESG toplantıları bilgilendirmesiyle Kocaeli 12 ilçe teşkilat gezecektir. 4 Ağustos Cuma günü başlayıp, 24 Kasım Cuma günü bitecek olan saha çalışmaları ve 3 Kasım ki bu tarih bizim için çok önemli seçim provası yapabilen bir teşkilat yapısı, alt yapısı, eğitim programlarını tamamlamış Kocaeli’deki en ücra köşesindeki partilisine bile ulaşmış bir Milliyetçi Hareket Partisiyle seçim sandıklarına gidecektir” dedi. “DEVLET PROJESİ OLURSA NÖBETE KATILIRIZ” Başkan Ünlü, “Kadın Kollarımızda bir değişiklik olacaktır. Bugün saat 14.00’de yeni il kadın kolları başkanımız Kocaeli Kamuoyuna tanıtılacaktır. Eski kadın kolları başkanımıza da teşekkür ediyoruz, verdiği emeklerden dolayı ona minnettarız. Onu da bir plaketle ödüllendirerek kadın kollarında bir bayrak değişimiyle yeni çalışma programımıza başlayacağız” dedi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde nöbete katılacak mısınız sorusuna, “Devlet projesi olursa, valilik organizasyonuyla biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak katılım sağlarız. Fakat takdir genel merkezimizin, liderimizindir. Oraya görüş sorarız” açıklamasında bulundu. Adalet yürüyüşü içinde Başkan Ünlü, “Bizim dileğimiz bir an önce kazasız belasız Kocaeli sınırından çıkıp, İstanbul’a giriş yapmalarıdır” ifadelerini kullandı. MHP İl Teşkilatı Başkanlık Divanı İl Başkan Vekili; Erkan Azeri, İl Sekreteri; İzzet Erdem, İl Sekreter Yardımcıları; Ali Sayar ve Halil Yardım, İl Muhasip Tuncay Batı, Mali İşler Yardımcıları; Fatih Demir ile Murat Yılmaz, Teşkilat İşleri Yardımcıları, Recep Özcan, Vahap Nuhoğlu, Ali Osman Özkan, Mustafa Kayış, İl Başkan Yardımcıları; Ercan Bayrak, Hamza Güloğlu, Sami Acıkök, Ayhan Arpacı, Gürcan Kolay, Doğan Bekiroğlu, Bayram Karaaslan, Hüseyin Çakıroğlu, Tamer Aykurt, Havva Köse, Yaşar Aslan, Vedat Kuru, Selman Cici, Cemal Elinegüven, Coşkun Öztürk, Ertan Yılmaz, Yücel Kantar, Süleyman Gökbayrak, Gökmen Türengül, Doğan Ak ve İdari Amiri; Ergül Keskin.
Milliyetçi Hareket Partisi, İl Yönetim Kurulu ve İl Divan Kurulu’nu basın mensuplarıyla paylaştı. 2019 seçim hazırlıklarına hızlı başlayan MHP listesinden değişim kadın kollarında yaşandı.

12’nci olağan kongresini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli teşkilatları, 1 Temmuz itibariyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ziyarette bulunarak resmen 2019 seçimlerine hazırlanmaya başladı. İl Yönetim Kurulu ve İl Divan Kurulu’nu açıklamak üzere İl Başkanı Aydın Ünlü parti il binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi. İl yönetim listesinde değişim kadın kollarında yaşandı. Yeni il kadın kolları başkanı bugün saat 14.00’de parti binasında basın ve kamuoyuyla paylaşılacak. 2019 seçimlerine hazırlığı diğer partilerden önce tutan MHP, 3 Aralık 2017 tarihinde de seçim provası gerçekleştireceğini açıkladı.

3 KASIM'DA SEÇİM PROVASI YAPILACAK

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 11 Temmuz tarihi ile birlikte soluksuz çalışma dönemine girileceğini söyleyerek, “Kocaeli teşkilatları olarak ciddi bir plana dayalı çalışmalar anlamında 11 Temmuz salı günü başlayıp, 28 Temmuz Cuma günü bitecek olan hızlandırılmış teşkilat istişareleri, hızlandırılmış ESG toplantıları bilgilendirmesiyle Kocaeli 12 ilçe teşkilat gezecektir. 4 Ağustos Cuma günü başlayıp, 24 Kasım Cuma günü bitecek olan saha çalışmaları ve 3 Kasım ki bu tarih bizim için çok önemli seçim provası yapabilen bir teşkilat yapısı, alt yapısı, eğitim programlarını tamamlamış Kocaeli’deki en ücra köşesindeki partilisine bile ulaşmış bir Milliyetçi Hareket Partisiyle seçim sandıklarına gidecektir” dedi.

“DEVLET PROJESİ OLURSA NÖBETE KATILIRIZ”

Başkan Ünlü, “Kadın Kollarımızda bir değişiklik olacaktır. Bugün saat 14.00’de yeni il kadın kolları başkanımız Kocaeli Kamuoyuna tanıtılacaktır. Eski kadın kolları başkanımıza da teşekkür ediyoruz, verdiği emeklerden dolayı ona minnettarız. Onu da bir plaketle ödüllendirerek kadın kollarında bir bayrak değişimiyle yeni çalışma programımıza başlayacağız” dedi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde nöbete katılacak mısınız sorusuna, “Devlet projesi olursa, valilik organizasyonuyla biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak katılım sağlarız. Fakat takdir genel merkezimizin, liderimizindir. Oraya görüş sorarız” açıklamasında bulundu. Adalet yürüyüşü içinde Başkan Ünlü, “Bizim dileğimiz bir an önce kazasız belasız Kocaeli sınırından çıkıp, İstanbul’a giriş yapmalarıdır” ifadelerini kullandı.

MHP İl Teşkilatı Başkanlık Divanı

İl Başkan Vekili; Erkan Azeri, İl Sekreteri; İzzet Erdem, İl Sekreter Yardımcıları; Ali Sayar ve Halil Yardım, İl Muhasip Tuncay Batı, Mali İşler Yardımcıları; Fatih Demir ile Murat Yılmaz, Teşkilat İşleri Yardımcıları, Recep Özcan, Vahap Nuhoğlu, Ali Osman Özkan, Mustafa Kayış, İl Başkan Yardımcıları; Ercan Bayrak, Hamza Güloğlu, Sami Acıkök, Ayhan Arpacı, Gürcan Kolay, Doğan Bekiroğlu, Bayram Karaaslan, Hüseyin Çakıroğlu, Tamer Aykurt, Havva Köse, Yaşar Aslan, Vedat Kuru, Selman Cici, Cemal Elinegüven, Coşkun Öztürk, Ertan Yılmaz, Yücel Kantar, Süleyman Gökbayrak, Gökmen Türengül, Doğan Ak ve İdari Amiri; Ergül Keskin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.