MHP Kocaeli seçime hazır

Kocaeli 23.09.2016 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP Kocaeli seçime hazır

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü MHP Genel Merkezi’nden beklenen genelgenin partiye ulaşmasının ardından seçim startını vereceklerini söyledi. Ünlü, “Ben adayım” diyen 12 ilçe başkanım ile kaybetmek pahasına da olsa kongrede olacağım” dedi.  MHP Genel Merkezi MYK tarafından Kocaeli’ deki kongre tarihi 9 Ekim olarak belirlenmişti. Genel Merkez'den beklenen genelgenin MHP Kocaeli Teşkilatı’na ulaşmasının ardından delege seçimleri, ilçe ve il kongresi için takvim belirlenecek. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP Kocaeli Teşkilatları olarak yarın kongre olacakmış gibi seçime hazırız” dedi.  HEDEF UZLAŞICI KÜLTÜRÜ MHP İl Başkanı Aydın Ünlü kongre süreci ile ilgili yaptığı değerlendirme de şu ifadelere yer verdi:  “Bütün teşkilatlarda üye kayıt defterlerine kadar çalışma programı tamamladı. Kongreye Türkiye’de en hazır teşkilat Kocaeli. Tüm atamalar yapıldı, üyeler girildi. Toplu üye kayıtlarımız devam ediyor. Genelge geldiğinde yarın başlayacak gibi seçime hazır vaziyette beklemekteyiz. Partimiz Kocaeli’de 25 bin üyeye doğru gidiyor. ‘Ben adayım’ diyen 12 ilçe başkanım ile kaybetmek pahasına da olsa kongrede olacağım. Mevcut 12 ilçe başkanı ile beraber kongreye gideceğim. Kongrede hedef uzlaşıcı kültürü olacak. Tek adaylı kongreleri tercih ediyoruz. Ama demokratik hakkını kullanmak isteyen arkadaşlarımız önünü geçmeyeceğiz.  15 TEMMUZ, MHP’NİN OYLARINI ARTIRDI Bin yıl Türkiye’de 15 Temmuz unutulmayacak. 80 öncesi ülkücü camianın mücadelesi nasıl beyinlere kazındıysa, 15 Temmuz darbe girişiminde MHP Lideri Devlet Bahçeli ve MHP’nin duruşunu da tarih kitapları 1000 yıl yazacak. Türk siyasetinde 14 Temmuz’da ‘Bahçeli olası bir seçimde baraj altı kalır oy vermeyiz’ diyen tüm insanlar 15 Temmuz’da Bahçeli’nin heykelini dikeceklerini beyan ettiler. Devletin kırmızıçizgileri ile siyasi partimizin kırmızıçizgilerinin kesiştiğini 17 yılda anlatamadık. Türk milleti yaşadı ve MHP’nin ne olduğunu misyonunun ne olduğunu 15 Temmuz gecesi gördü. İnanıyorum ki seven sevmeyen, yakın olan olmayan herkes MHP’yi sandıkta 15 Temmuz’daki tutumu doğrultusunda değerlendirecektir.15 Temmuz MHP’nin oylarını yüzde yüz arttırdı.”

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü MHP Genel Merkezi’nden beklenen genelgenin partiye ulaşmasının ardından seçim startını vereceklerini söyledi. Ünlü, “Ben adayım” diyen 12 ilçe başkanım ile kaybetmek pahasına da olsa kongrede olacağım” dedi. 

MHP Genel Merkezi MYK tarafından Kocaeli’ deki kongre tarihi 9 Ekim olarak belirlenmişti. Genel Merkez'den beklenen genelgenin MHP Kocaeli Teşkilatı’na ulaşmasının ardından delege seçimleri, ilçe ve il kongresi için takvim belirlenecek. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP Kocaeli Teşkilatları olarak yarın kongre olacakmış gibi seçime hazırız” dedi. 

HEDEF UZLAŞICI KÜLTÜRÜ
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü kongre süreci ile ilgili yaptığı değerlendirme de şu ifadelere yer verdi: 
“Bütün teşkilatlarda üye kayıt defterlerine kadar çalışma programı tamamladı. Kongreye Türkiye’de en hazır teşkilat Kocaeli. Tüm atamalar yapıldı, üyeler girildi. Toplu üye kayıtlarımız devam ediyor. Genelge geldiğinde yarın başlayacak gibi seçime hazır vaziyette beklemekteyiz. Partimiz Kocaeli’de 25 bin üyeye doğru gidiyor. ‘Ben adayım’ diyen 12 ilçe başkanım ile kaybetmek pahasına da olsa kongrede olacağım. Mevcut 12 ilçe başkanı ile beraber kongreye gideceğim. Kongrede hedef uzlaşıcı kültürü olacak. Tek adaylı kongreleri tercih ediyoruz. Ama demokratik hakkını kullanmak isteyen arkadaşlarımız önünü geçmeyeceğiz. 

15 TEMMUZ, MHP’NİN OYLARINI ARTIRDI
Bin yıl Türkiye’de 15 Temmuz unutulmayacak. 80 öncesi ülkücü camianın mücadelesi nasıl beyinlere kazındıysa, 15 Temmuz darbe girişiminde MHP Lideri Devlet Bahçeli ve MHP’nin duruşunu da tarih kitapları 1000 yıl yazacak. Türk siyasetinde 14 Temmuz’da ‘Bahçeli olası bir seçimde baraj altı kalır oy vermeyiz’ diyen tüm insanlar 15 Temmuz’da Bahçeli’nin heykelini dikeceklerini beyan ettiler. Devletin kırmızıçizgileri ile siyasi partimizin kırmızıçizgilerinin kesiştiğini 17 yılda anlatamadık. Türk milleti yaşadı ve MHP’nin ne olduğunu misyonunun ne olduğunu 15 Temmuz gecesi gördü. İnanıyorum ki seven sevmeyen, yakın olan olmayan herkes MHP’yi sandıkta 15 Temmuz’daki tutumu doğrultusunda değerlendirecektir.15 Temmuz MHP’nin oylarını yüzde yüz arttırdı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.