MHP KONSERE HAZIRLANIYOR

Gebze 22.11.2017 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP KONSERE HAZIRLANIYOR

MHP Gebze İlçe Teşkilatı İlçe Yönetim Kurulu toplantısında, 3 Aralık Pazar Günü Gebze Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek Ahmet Şafak Konseri için görevlendirmeler yapıldı.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı dün akşam ilçe binasında gerçekleştirildi. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde toplanan yönetim kurulu toplantısına Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar ve ilçe yöneticileri hazır bulundu. Tüm şehitler için yapılan dualar ile başlanan toplantıda MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, genel ve yerel gündeme ait değerlendirmeleri ile devam edildi. AHMET ŞAFAK GELİYOR  Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar da bilgilendirmelerde bulunmasından sonra 3 Aralık Pazar Günü Gebze Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek Ahmet Şafak Konseri için görevlendirmeler yapıldı. Toplantıda ayrıca merhum Alparslan Türkeş’in doğumunun 100.yılında Ankara’da gerçekleşecek olan programlarımız istişare edildi.  
MHP Gebze İlçe Teşkilatı İlçe Yönetim Kurulu toplantısında, 3 Aralık Pazar Günü Gebze Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek Ahmet Şafak Konseri için görevlendirmeler yapıldı.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı dün akşam ilçe binasında gerçekleştirildi. MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir öncülüğünde toplanan yönetim kurulu toplantısına Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar ve ilçe yöneticileri hazır bulundu. Tüm şehitler için yapılan dualar ile başlanan toplantıda MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, genel ve yerel gündeme ait değerlendirmeleri ile devam edildi.

AHMET ŞAFAK GELİYOR 

Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar da bilgilendirmelerde bulunmasından sonra 3 Aralık Pazar Günü Gebze Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek Ahmet Şafak Konseri için görevlendirmeler yapıldı. Toplantıda ayrıca merhum Alparslan Türkeş’in doğumunun 100.yılında Ankara’da gerçekleşecek olan programlarımız istişare edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.