GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

MHP’li Ağbaba sorunlara kulak verdi!

Siyaset 20.11.2019 - 13:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP’li Ağbaba sorunlara kulak verdi!

Darıca Belediyesi MHP Meclis Üyesi Fikret Ağbaba, muhtarları ziyaret ederek, mahallerindeki sorunlara kulak verdi. Darıca Belediyesinin tek MHP Meclis Üyesi olan Fikret Ağbaba, İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve Yöneticileri ile seçmenin kendisine yüklediği sorumluluklardan kaçmayarak mahal mahalle, Cadde cadde, sokak sokak dolaşarak vatandaşın sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor. AĞBABA MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ MHP İlçe Teşkilat Başkanı Adem Emre Aygün ve Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Demirci ile birlikte ilçenin 14 mahalle muhtarını ziyaret eden meclis Üyesi Fikret Ağbaba, muhtarların mahallelerindeki sorunlarını dinleyerek not aldı. Ağbaba, yaptığı açıklamada, MHP Teşkilat Başkanı Adem Emre Aygün ve yönetimi ile birlikte meclis üyesi olarak vatandaşın her zaman, her saat, her dakika yanlarında olduklarını, sıkıntıların çözümü için var gücüyle çalıştıklarını ve çalışacaklarını söyleyerek, ‘’Bu anlamda da, bugün demokrasinin ilk mihenk taşı olan muhtarlarımızı dinleyerek sorunlarını not ettik. Konuyla ilgili olarak hazırlamış olduğumuz dosyayı en kısa sürede İl Başkanımız Sayın Aydın Ünlü  ile görüşerek sorunların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunacağız’’ dedi

Darıca Belediyesi MHP Meclis Üyesi Fikret Ağbaba, muhtarları ziyaret ederek, mahallerindeki sorunlara kulak verdi. Darıca Belediyesinin tek MHP Meclis Üyesi olan Fikret Ağbaba, İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve Yöneticileri ile seçmenin kendisine yüklediği sorumluluklardan kaçmayarak mahal mahalle, Cadde cadde, sokak sokak dolaşarak vatandaşın sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.

AĞBABA MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP İlçe Teşkilat Başkanı Adem Emre Aygün ve Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Demirci ile birlikte ilçenin 14 mahalle muhtarını ziyaret eden meclis Üyesi Fikret Ağbaba, muhtarların mahallelerindeki sorunlarını dinleyerek not aldı. Ağbaba, yaptığı açıklamada, MHP Teşkilat Başkanı Adem Emre Aygün ve yönetimi ile birlikte meclis üyesi olarak vatandaşın her zaman, her saat, her dakika yanlarında olduklarını, sıkıntıların çözümü için var gücüyle çalıştıklarını ve çalışacaklarını söyleyerek, ‘’Bu anlamda da, bugün demokrasinin ilk mihenk taşı olan muhtarlarımızı dinleyerek sorunlarını not ettik. Konuyla ilgili olarak hazırlamış olduğumuz dosyayı en kısa sürede İl Başkanımız Sayın Aydın Ünlü  ile görüşerek sorunların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunacağız’’ dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.