MHP'li Azeri görevden alındı

Darıca 06.12.2015 - 13:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP'li Azeri görevden alındı

MHP’de flaş bir gelişme yaşandı. Erkan Azeri, il başkan yardımcılığı görevinden alındı. Bilindiği üzere MHP’de olağanüstü kongre için muhalifler imza toplamaya başlamıştı. İlimizde de beklenmeyen bir isim, MHP İl Başkan Yardımcısı Erkan Azeri olağanüstü kongre için imza vermişti. Bu durum üzerine Koray Aydın’ı desteklediği bilinen Erkan Azeri ile MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün arası açıldı. Bugün ise MHP’nin Kocaeli kanadında flaş bir gelişme yaşandı. Olağanüstü kongre için imza veren  Erkan Azeri, MHP İl Başkan Yardımcılığı görevinden alındı. HER DİK DURUŞUN BİR BEDELİ VAR Azeri’nin görevden alındığını MHP’nin ilimizdeki önde gelen isimlerinden Dursun Daşdangil duyurdu. Daşdangil, sosyal medya hesabından şunları yazdı: “Kıymetli kardeşim Erkan Azeri kurultay toplansın dedi diye il başkan yardımcılığı görevinden alınmış olsun ..HER DİK DURUŞUN BİR BEDELİ VARDIR.canın sağolsun kardeşim....”

MHP’de flaş bir gelişme yaşandı. Erkan Azeri, il başkan yardımcılığı görevinden alındı. Bilindiği üzere MHP’de olağanüstü kongre için muhalifler imza toplamaya başlamıştı. İlimizde de beklenmeyen bir isim, MHP İl Başkan Yardımcısı Erkan Azeri olağanüstü kongre için imza vermişti. Bu durum üzerine Koray Aydın’ı desteklediği bilinen Erkan Azeri ile MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün arası açıldı. Bugün ise MHP’nin Kocaeli kanadında flaş bir gelişme yaşandı. Olağanüstü kongre için imza veren  Erkan Azeri, MHP İl Başkan Yardımcılığı görevinden alındı.

HER DİK DURUŞUN BİR BEDELİ VAR

Azeri’nin görevden alındığını MHP’nin ilimizdeki önde gelen isimlerinden Dursun Daşdangil duyurdu. Daşdangil, sosyal medya hesabından şunları yazdı: “Kıymetli kardeşim Erkan Azeri kurultay toplansın dedi diye il başkan yardımcılığı görevinden alınmış olsun ..HER DİK DURUŞUN BİR BEDELİ VARDIR.canın sağolsun kardeşim....”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.