MHP’li Başkanlardan Çayırova zirvesi!

Çayırova 03.11.2017 - 11:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MHP’li Başkanlardan Çayırova zirvesi!

MHP Kocaeli 5.Olağan İlçe Başkanları toplantısı MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

MHP Kocaeli 5.Olağan İlçe Başkanları toplantısı Çayırova MHP ev sahipliğinde gerçekleştirildi. MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban tarafından organize edilen toplantıya İl Başkanı Aydın Ünlü ve İlçe Başkanları da eksiksiz katıldı. Kocaeli genelinde ilçelerin yapmış olduğu çalışmaları ve gelecek programları hakkında istişarelerin yapıldığı toplantıya İl ve İlçe yöneticileri de yoğun ilgi gösterdi. Program yemek ve ikramların ardından son buldu. DÜZDABAN: “MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ” İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban toplantı sonrasında yaptığı açıklamada “Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm imkanlarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Devletimizin ve patimizin belasını prensip edinmiş bizler aşık olduğumuz ülkü uğruna mücadelemize devam edeceğiz” dedi. DÜZDABAN’DAN BAŞKANLARA TEŞEKKÜR Öte yandan Başkan Düzdaban diğer ilçe başkanlarına da katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı olarak ilçe başkanları 5. olağan toplantısına Bizleri yalnız bırakmayan Kocaeli Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Aydın Ünlü beyefendiye, il kadın kolları başkanımız Yasemin Kantar hanımefendiye, il yöneticilerimize, Kartepe ilçe başkanımız Murat Kalender beye, Başiskele ilçe başkanımız Serkan Günaydın beye, İzmit ilçe başkanım Ahmet Yalçınöz beye, Karamürsel ilçe başkanımız Çetin Öksüz beye, Kandıra ilçe başkanımız Ahmet Uğur beye, Gölcük ilçe başkanım Bilal Çakır beye, Derince ilçe başkanım Zeki Omurca beye, Körfez ilçe başkanımız Zeki Gürsu beye, Dilovası İlçe başkanımız Cihan Sevinç beye, Gebze ilçe başkanımız Ferit Taşdemir beye, Darıca ilçe başkanımız Adem Emre Aygün bey,e İlçe yöneticilerimize, Kadın kolları başkanımıza, Mahalle Başkanlarımıza ayrı ayrı Teşekkür ediyoruz sağ olsunlar var olsunlar” dedi. ÜNLÜ: “ÇOK ÇALIŞMALIYIZ” Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanı Aydın Ünlü aylık düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantı da şu sözlere yer verdi. Bizler her ay düzenli olarak 12 ilçe başkanımızla bir araya geliyoruz. Bu toplantıların asıl amacı birlik ve beraberliğimizin devamını sağlamaktır. Aynı zamanda bu toplantılar kurumsal kimlik ile çalışan Kocaeli teşkilatlarının gücünün göstergesidir.” dedi. ESG’nin öneminden de bahseden Ünlü, il binasında oluşan koordinasyon merkezinin önemine de dikkat çekti.
MHP Kocaeli 5.Olağan İlçe Başkanları toplantısı MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

MHP Kocaeli 5.Olağan İlçe Başkanları toplantısı Çayırova MHP ev sahipliğinde gerçekleştirildi. MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban tarafından organize edilen toplantıya İl Başkanı Aydın Ünlü ve İlçe Başkanları da eksiksiz katıldı. Kocaeli genelinde ilçelerin yapmış olduğu çalışmaları ve gelecek programları hakkında istişarelerin yapıldığı toplantıya İl ve İlçe yöneticileri de yoğun ilgi gösterdi. Program yemek ve ikramların ardından son buldu.

DÜZDABAN: “MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”

İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban toplantı sonrasında yaptığı açıklamada “Milliyetçi Hareket Partisi olarak tüm imkanlarımızla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Devletimizin ve patimizin belasını prensip edinmiş bizler aşık olduğumuz ülkü uğruna mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

DÜZDABAN’DAN BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Öte yandan Başkan Düzdaban diğer ilçe başkanlarına da katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Çayırova Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı olarak ilçe başkanları 5. olağan toplantısına Bizleri yalnız bırakmayan Kocaeli Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Aydın Ünlü beyefendiye, il kadın kolları başkanımız Yasemin Kantar hanımefendiye, il yöneticilerimize, Kartepe ilçe başkanımız Murat Kalender beye, Başiskele ilçe başkanımız Serkan Günaydın beye, İzmit ilçe başkanım Ahmet Yalçınöz beye, Karamürsel ilçe başkanımız Çetin Öksüz beye, Kandıra ilçe başkanımız Ahmet Uğur beye, Gölcük ilçe başkanım Bilal Çakır beye, Derince ilçe başkanım Zeki Omurca beye, Körfez ilçe başkanımız Zeki Gürsu beye, Dilovası İlçe başkanımız Cihan Sevinç beye, Gebze ilçe başkanımız Ferit Taşdemir beye, Darıca ilçe başkanımız Adem Emre Aygün bey,e İlçe yöneticilerimize, Kadın kolları başkanımıza, Mahalle Başkanlarımıza ayrı ayrı Teşekkür ediyoruz sağ olsunlar var olsunlar” dedi.

ÜNLÜ: “ÇOK ÇALIŞMALIYIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanı Aydın Ünlü aylık düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantı da şu sözlere yer verdi. Bizler her ay düzenli olarak 12 ilçe başkanımızla bir araya geliyoruz. Bu toplantıların asıl amacı birlik ve beraberliğimizin devamını sağlamaktır. Aynı zamanda bu toplantılar kurumsal kimlik ile çalışan Kocaeli teşkilatlarının gücünün göstergesidir.” dedi. ESG’nin öneminden de bahseden Ünlü, il binasında oluşan koordinasyon merkezinin önemine de dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.