MHP’li Kadınlar Ankara’da

Gebze 23.09.2018 - 16:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP’li Kadınlar Ankara’da

MHP Gebze İlçe Kadın Kolları, Genel merkez kadın kolları tarafından organize edilen MHP kadın Kolları istişare toplantısına katıldı.

Ankara’da yapılan toplantıya Türkiye’nin dört bir yanından MHP kadın Kolları Teşkilatları akın etti. MHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ ve yönetimi istişare toplantısında ki yerini aldı. Toplantının verimli geçtiğini belirten Başkan Uludağ, “Ankara’da istişare toplantısında katılım sağladık. Kadınlar toplumun temel taşıdır. Toplantıdan hareketle Gebze’de kadınlarımız için çalışmalar yapacağız. Mevcut çalışmalarımıza yerel seçimler sebebi ile hız kazandırdık.” dedi. Gebzeli kadınlar Ankara programında sadece Çalıştayla sınırlı kalmayıp, aynı zamanda Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtkabrini, MHP’nin efsane lideri Alparslan Türkeş’in mezarını da ziyaret edip dualar ederken, Genel Merkez’e de ziyaret gerçekleştirdiler. HABER: KÜBRA AKABALI
MHP Gebze İlçe Kadın Kolları, Genel merkez kadın kolları tarafından organize edilen MHP kadın Kolları istişare toplantısına katıldı.

Ankara’da yapılan toplantıya Türkiye’nin dört bir yanından MHP kadın Kolları Teşkilatları akın etti. MHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Uludağ ve yönetimi istişare toplantısında ki yerini aldı. Toplantının verimli geçtiğini belirten Başkan Uludağ, “Ankara’da istişare toplantısında katılım sağladık. Kadınlar toplumun temel taşıdır. Toplantıdan hareketle Gebze’de kadınlarımız için çalışmalar yapacağız. Mevcut çalışmalarımıza yerel seçimler sebebi ile hız kazandırdık.” dedi. Gebzeli kadınlar Ankara programında sadece Çalıştayla sınırlı kalmayıp, aynı zamanda Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Anıtkabrini, MHP’nin efsane lideri Alparslan Türkeş’in mezarını da ziyaret edip dualar ederken, Genel Merkez’e de ziyaret gerçekleştirdiler.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.