MHP’Lİ TAŞDEMİR, “KARARA UYARIZ!”

Gebze 27.10.2016 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP’Lİ TAŞDEMİR, “KARARA UYARIZ!”

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir “Başkanlık Sistemi için genel başkanımızın ve genel merkezimizin alacağı karara bizlerde Gebze teşkilatları olarak uyarız” dedi.

Gündemde olan Başkanlık Sitemi ile alakalı MHP’nin duruşunu ve ilçe teşkilatı olarak ne yapacaklarıyla alakalı Kulis Haber Gazetesi’ne konuşan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, ortada yanlış anlaşılmalar olduğuna dikkat çekti. “Milliyetçi Hareket Partisi Sayın Genel Başkanı’nın başkanlık sisteminin meclise gelirse destek veririz diye bir ifadesi yok” diyen Taşdemir, “Milliyetçi Hareket partisi başkanlık sistemine başından beri karşı zaten. Bir manipüle ve yanlış anlatılma var. Genel başkanımız, demokratik parlamenter sistemin güçlendirilmesinden yanayız diyor” diye konuştu. “BAHÇELİ’NİN ALACAĞI KARARA UYARIZ” Bahçeli’nin başkanlık sistemine alacağı karara uyacaklarını dile getiren Taşdemir, “Başkanlık Sistemi’ne Milliyetçi Hareket Partisi Sayın Genel Başkanı’nın ve Genel Merkezin alacağı karara MHP Gebze İlçe teşkilatı olarak tatbikî uyarız ve saygı duyarız. Öylede olması gerek. Genel başkan Genel Merkez karar almışsa, il ve ilçe teşkilatı farklı bir karar noktasında bulunmamalı” dedi. ALGI YARATMAYA ÇALIŞILIYOR! AK Parti sözcülerinin MHP’nin başkanlık sistemini desteklediği şeklinde algı yaratmaya çalıştıklarına vurgu yapan Taşdemir, “CHP sözcüleri de kapı arkalarında pazarlıklar yapıldığını, MHP’nin Ak Parti’nin istetmesi ve yedek lastiği olduğunu parti sözcülerine yakışmayacak konuşmalarla olmayan bir konu hakkında bağlayıcı açıklamalar yapılıyor. Bundan dolayı bu söylemler bizi rahatız ediyor. Siyasi partiler arasında güven ve itimadı da sarsıyor. AK Partililer, MHP bize destek verecek görüşüne nereden katılıyorlar. Böyle bir şey yok. Genel Başkanımızın da dediği gibi Başkanlık Sistemi için meclise gelecek olan teklifi inceleyip o şekilde karar vereceğiz” dedi. 
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir “Başkanlık Sistemi için genel başkanımızın ve genel merkezimizin alacağı karara bizlerde Gebze teşkilatları olarak uyarız” dedi.

Gündemde olan Başkanlık Sitemi ile alakalı MHP’nin duruşunu ve ilçe teşkilatı olarak ne yapacaklarıyla alakalı Kulis Haber Gazetesi’ne konuşan MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, ortada yanlış anlaşılmalar olduğuna dikkat çekti. “Milliyetçi Hareket Partisi Sayın Genel Başkanı’nın başkanlık sisteminin meclise gelirse destek veririz diye bir ifadesi yok” diyen Taşdemir, “Milliyetçi Hareket partisi başkanlık sistemine başından beri karşı zaten. Bir manipüle ve yanlış anlatılma var. Genel başkanımız, demokratik parlamenter sistemin güçlendirilmesinden yanayız diyor” diye konuştu.

“BAHÇELİ’NİN ALACAĞI KARARA UYARIZ”

Bahçeli’nin başkanlık sistemine alacağı karara uyacaklarını dile getiren Taşdemir, “Başkanlık Sistemi’ne Milliyetçi Hareket Partisi Sayın Genel Başkanı’nın ve Genel Merkezin alacağı karara MHP Gebze İlçe teşkilatı olarak tatbikî uyarız ve saygı duyarız. Öylede olması gerek. Genel başkan Genel Merkez karar almışsa, il ve ilçe teşkilatı farklı bir karar noktasında bulunmamalı” dedi.

ALGI YARATMAYA ÇALIŞILIYOR!

AK Parti sözcülerinin MHP’nin başkanlık sistemini desteklediği şeklinde algı yaratmaya çalıştıklarına vurgu yapan Taşdemir, “CHP sözcüleri de kapı arkalarında pazarlıklar yapıldığını, MHP’nin Ak Parti’nin istetmesi ve yedek lastiği olduğunu parti sözcülerine yakışmayacak konuşmalarla olmayan bir konu hakkında bağlayıcı açıklamalar yapılıyor. Bundan dolayı bu söylemler bizi rahatız ediyor. Siyasi partiler arasında güven ve itimadı da sarsıyor. AK Partililer, MHP bize destek verecek görüşüne nereden katılıyorlar. Böyle bir şey yok. Genel Başkanımızın da dediği gibi Başkanlık Sistemi için meclise gelecek olan teklifi inceleyip o şekilde karar vereceğiz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.