MHP’li Ünlü o ismi istifaya davet etti!

Kocaeli 23.06.2020 - 17:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

MHP’li Ünlü o ismi istifaya davet etti!

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir’i istifaya davet etti. AK Parti ve MHP'nin Avukatlık Kanunu'nda ve baroların seçim sisteminde değişiklik yapmak istemesine karşı birçok ilden “Savunma Yürüyor” sloganıyla 19 Haziran günü yürüyüşe geçen baro başkanları ve avukatlara destek vererek yürüyüşe katılan Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir’e MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü tepki gösterdi. İSTİFAYA DAVET ETTİM Düzenlediği basın toplantısında sert sözlerle Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir’i eleştirerek istifaya davet eden MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Ben Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak, Kocaeli Baro Başkanını istifaya davet eden biriyim. Gayri milli olmadığını, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin lazım gelen zamanlarında devletin karşısındaki her organizasyonu desteklediğinden dolayı, kafasının arkasında başka şeyler olduğundan dolayı istifaya davet eden bir il başkanıyım. HDP İLE EŞDEĞER İşte bugün Kocaeli Baro Başkanının çoklu baro sistemine karşı yürüyüşlerini kınayan bir il başkanıyım. Devletin büyük operasyonları yaptığı bu günlerde Kocaeli Baro Başkanını tekrar istifaya davet ediyorum. Oradaki milliyetçi avukatları da olayı hassasiyetle yakından takip etmelerini istiyorum. Çoklu baro ile ilgili hiçbir işlem yokken, çoklu baronun sadece bir fısıltı söylemi ile 81ildeki tüm baro başkanlarının Ankara’ya yürüyüş başlatmaları, HDP’nin 81 ilde yürüyüş başlatması eşdeğere düşmüş bu baro yürüyüşünü biz MHP olarak anlayamıyoruz, anlayamayacağız.”

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir’i istifaya davet etti.

AK Parti ve MHP'nin Avukatlık Kanunu'nda ve baroların seçim sisteminde değişiklik yapmak istemesine karşı birçok ilden “Savunma Yürüyor” sloganıyla 19 Haziran günü yürüyüşe geçen baro başkanları ve avukatlara destek vererek yürüyüşe katılan Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir’e MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü tepki gösterdi.

İSTİFAYA DAVET ETTİM

Düzenlediği basın toplantısında sert sözlerle Kocaeli Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir’i eleştirerek istifaya davet eden MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Ben Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak, Kocaeli Baro Başkanını istifaya davet eden biriyim. Gayri milli olmadığını, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin lazım gelen zamanlarında devletin karşısındaki her organizasyonu desteklediğinden dolayı, kafasının arkasında başka şeyler olduğundan dolayı istifaya davet eden bir il başkanıyım.

HDP İLE EŞDEĞER

İşte bugün Kocaeli Baro Başkanının çoklu baro sistemine karşı yürüyüşlerini kınayan bir il başkanıyım. Devletin büyük operasyonları yaptığı bu günlerde Kocaeli Baro Başkanını tekrar istifaya davet ediyorum. Oradaki milliyetçi avukatları da olayı hassasiyetle yakından takip etmelerini istiyorum. Çoklu baro ile ilgili hiçbir işlem yokken, çoklu baronun sadece bir fısıltı söylemi ile 81ildeki tüm baro başkanlarının Ankara’ya yürüyüş başlatmaları, HDP’nin 81 ilde yürüyüş başlatması eşdeğere düşmüş bu baro yürüyüşünü biz MHP olarak anlayamıyoruz, anlayamayacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.