Milli Futbolcu İntihar Etti

Spor 24.04.2017 - 00:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Milli Futbolcu İntihar Etti

Gaziantepspor'da forma giyen 31 yaşındaki futbolcu, evinde kendini tavana asarak intihar etti.

Spor Toto Süper Lig takımlarından  Gaziantepspor'un Çek Cumhuriyeti Milli takımında da forma giyen defans oyuncusu 31 yaşındaki Frantisek Rajtoral, yalnız yaşadığı evin tavanına bağladığı iple yaşamına son verdi. Rajtoral'ın ölümü, spor camiasında büyük üzüntü yarattı. ARKADAŞLARI ULAŞAMADI Gaziantepspor'un Viktoria Plzen'den takımından 750 bin liraya transfer ettiği Çek defans oyuncusu Frantisek Rajtoral, gündüz saatlerinde Celal Doğan Tesisleri'ndeki antrenmana gitmeyince arkadaşları, telefonla aradı ancak ulaşamadı.   ÇİLİNGİR ÇAĞRILDI Bunun üzerine oyuncuların ihbarıyla Rajtoral'ın lüks sitelerdeki kiralık evine çilingir yardımıyla giren jandarma ekipleri, Çek oyuncuyu tavana asılı halde buldu. Oyuncunun ölüm haberiyle  Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ve takım oyucnuları, Rajtoral'ın evine akın etti. 'BORÇLARI YÜZÜNDEN İNTİHAR ETTİ' İDDİASI Bazı oyuncuların gözyaşı döktüğü evde inceleme yapan jandarmanın Rajtoral'ın borçları nedeniyle not bıraktığı iddia edildi. Ekiplerin incelemesinin ardından Rajtoral'ın cesedi, cenaze aracına konularak otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, acı haberle üzüldüklerini belirterek, Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun. Kendisi iyi bir oyumcumuzdu dedi. "ANORMAL BİR DURUM YOKTU" Takımın kaptanı Abdullah Elyasa Süme ise, acı haberle yıkıldıklarını ifade ederek, Çok üzgünüz. Gerçekten şaşırdık, Başımız sağ olsun. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Söylenecek bir şey yok. Anormal bi durum yoktu. Çok acı bir durum diye konuştu. 23 MAÇA ÇIKMIŞTI Gaziantepspor, Çek milli oyuncu Rajtoral'ı, 29 Ağustos 2016'da Viktoria Plzen'den 750 bin Euro'ya transfer etmişti. Rajtoral,  Gaziantepspor'da 23 maçta forma giydi.
Gaziantepspor'da forma giyen 31 yaşındaki futbolcu, evinde kendini tavana asarak intihar etti.

Spor Toto Süper Lig takımlarından  Gaziantepspor'un Çek Cumhuriyeti Milli takımında da forma giyen defans oyuncusu 31 yaşındaki Frantisek Rajtoral, yalnız yaşadığı evin tavanına bağladığı iple yaşamına son verdi. Rajtoral'ın ölümü, spor camiasında büyük üzüntü yarattı.

ARKADAŞLARI ULAŞAMADI

Gaziantepspor'un Viktoria Plzen'den takımından 750 bin liraya transfer ettiği Çek defans oyuncusu Frantisek Rajtoral, gündüz saatlerinde Celal Doğan Tesisleri'ndeki antrenmana gitmeyince arkadaşları, telefonla aradı ancak ulaşamadı.

 

ÇİLİNGİR ÇAĞRILDI

Bunun üzerine oyuncuların ihbarıyla Rajtoral'ın lüks sitelerdeki kiralık evine çilingir yardımıyla giren jandarma ekipleri, Çek oyuncuyu tavana asılı halde buldu. Oyuncunun ölüm haberiyle  Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl ve takım oyucnuları, Rajtoral'ın evine akın etti.

'BORÇLARI YÜZÜNDEN İNTİHAR ETTİ' İDDİASI

Bazı oyuncuların gözyaşı döktüğü evde inceleme yapan jandarmanın Rajtoral'ın borçları nedeniyle not bıraktığı iddia edildi. Ekiplerin incelemesinin ardından Rajtoral'ın cesedi, cenaze aracına konularak otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, acı haberle üzüldüklerini belirterek, Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun. Kendisi iyi bir oyumcumuzdu dedi.

"ANORMAL BİR DURUM YOKTU"

Takımın kaptanı Abdullah Elyasa Süme ise, acı haberle yıkıldıklarını ifade ederek, Çok üzgünüz. Gerçekten şaşırdık, Başımız sağ olsun. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Söylenecek bir şey yok. Anormal bi durum yoktu. Çok acı bir durum diye konuştu.

23 MAÇA ÇIKMIŞTI

Gaziantepspor, Çek milli oyuncu Rajtoral'ı, 29 Ağustos 2016'da Viktoria Plzen'den 750 bin Euro'ya transfer etmişti. Rajtoral,  Gaziantepspor'da 23 maçta forma giydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.