Milli Takım Gebze’den sorulur!

Gebze 12.01.2016 - 10:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Milli Takım Gebze’den sorulur!

Kocaeli’de yapılan Ümitler, Gençler ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası ile Milli Takım Avrupa Seçmelerinde Gebze Karate Do yine ilimizin gururu oldu. 5 sporcumuz Madalya alırken, 3 Sporcumuz Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı. Karatede 2016 yılının ilk büyük organizasyonu olan Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmeleri ilimizde yapıldı. 7-9 Ocak tarihleri arasında yapılan şampiyonada 44 ilden 1080 sporcu mücadele etti.  Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nun ev sahipliği yaptığı organizasyonda ilimizi temsil eden Gebze Karate Do Spor Kulübü,  Şampiyonayı 1 Altın, 2 Gümüş ve 2 Bronz Madalya ile kapattı. Toplamda 5 Madalya elde eden temsilcimizden 3 sporcumuz Milli Takıma seçilerek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. 3 SPORCUMUZ AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA GİDİYOR Türkiye’nin Ümit, Genç ve 21 Yaşaltı kategorilerinde en iyilerinin mücadele ettiği Turnuvada Elif Kuzu Altın, Hatice Başkaya ve Adem Erdem Mazlum Gümüş, Ayca Düzgel ve Beyza Coşkun Bronz madalya elde etti. Şubat ayında Güney Kıbrıs’ta yapılacak Avrupa Şampiyonası’nın Milli Takım seçmeleri için yapılan Turnuvada 21 Yaşaltı Erkekler 60 Kilogramda Kocaeli Büyükşehir Belediye Sporcumuz Gebzeli Eray Şamdan ve Genç Bayan Kata Takımımızda Ayca Düzgel ile Hatice Başkaya Ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. MİLLİ TAKIMA 5 SPORCU Öte yandan Eray Şamdan ile birlikte 2 sporcumuz daha 24-25 Ocak tarihleri arasında Fransa’da yapılacak Paris Open Karate Turnuvası’nda milli formayla ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. Milli Takım Teknik Kurulu Genç Bayanlarda Zeynep Beyza Coşkun ve Gebzeli Kocaeli Büyükşehir Sporcumuz Rümeysa Pekşen’i Paris Open kafilesine Dünya Şampiyonumuz Eray şamdan ile birlikte dahil etti. Teknik Direktör Adnan Şamdan 3 Gün boyunca birbirinden çekişmeli mücadelelere tanıklık ettiklerini belirterek Sporcularını özverilerinden dolayı kutladı. 5 Madalya’nın yanı sıra 5 Sporcusunun Milli Takıma seçilmesinden, 3 Sporcusu’nun da Avrupa Şampiyonası’na gidecek olmasından dolayı mutlu olan Şamdan, Ülkemize büyük başarılar getirmeye devam edeceklerini söyledi. 

Kocaeli’de yapılan Ümitler, Gençler ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası ile Milli Takım Avrupa Seçmelerinde Gebze Karate Do yine ilimizin gururu oldu. 5 sporcumuz Madalya alırken, 3 Sporcumuz Avrupa Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

Karatede 2016 yılının ilk büyük organizasyonu olan Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmeleri ilimizde yapıldı. 7-9 Ocak tarihleri arasında yapılan şampiyonada 44 ilden 1080 sporcu mücadele etti.  Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nun ev sahipliği yaptığı organizasyonda ilimizi temsil eden Gebze Karate Do Spor Kulübü,  Şampiyonayı 1 Altın, 2 Gümüş ve 2 Bronz Madalya ile kapattı. Toplamda 5 Madalya elde eden temsilcimizden 3 sporcumuz Milli Takıma seçilerek Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

3 SPORCUMUZ AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA GİDİYOR

Türkiye’nin Ümit, Genç ve 21 Yaşaltı kategorilerinde en iyilerinin mücadele ettiği Turnuvada Elif Kuzu Altın, Hatice Başkaya ve Adem Erdem Mazlum Gümüş, Ayca Düzgel ve Beyza Coşkun Bronz madalya elde etti. Şubat ayında Güney Kıbrıs’ta yapılacak Avrupa Şampiyonası’nın Milli Takım seçmeleri için yapılan Turnuvada 21 Yaşaltı Erkekler 60 Kilogramda Kocaeli Büyükşehir Belediye Sporcumuz Gebzeli Eray Şamdan ve Genç Bayan Kata Takımımızda Ayca Düzgel ile Hatice Başkaya Ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

MİLLİ TAKIMA 5 SPORCU

Öte yandan Eray Şamdan ile birlikte 2 sporcumuz daha 24-25 Ocak tarihleri arasında Fransa’da yapılacak Paris Open Karate Turnuvası’nda milli formayla ülkemizi temsil etme hakkı kazandı. Milli Takım Teknik Kurulu Genç Bayanlarda Zeynep Beyza Coşkun ve Gebzeli Kocaeli Büyükşehir Sporcumuz Rümeysa Pekşen’i Paris Open kafilesine Dünya Şampiyonumuz Eray şamdan ile birlikte dahil etti. Teknik Direktör Adnan Şamdan 3 Gün boyunca birbirinden çekişmeli mücadelelere tanıklık ettiklerini belirterek Sporcularını özverilerinden dolayı kutladı. 5 Madalya’nın yanı sıra 5 Sporcusunun Milli Takıma seçilmesinden, 3 Sporcusu’nun da Avrupa Şampiyonası’na gidecek olmasından dolayı mutlu olan Şamdan, Ülkemize büyük başarılar getirmeye devam edeceklerini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.