Minik Abdulsamet’e Büyük Sürpriz

Darıca 26.06.2018 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Minik Abdulsamet’e Büyük Sürpriz

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, evde özel eğitim gören Abdulsamet Gülcü’ye hayranı olan diziden video göndererek sürpriz yaptı.

Darıca’da evde eğitim alan Apert sendromu (kafatasının anormal gelişimine neden olan genetik bozukluk) hastası Abdulsamet Gülcü’nün (14)  Arka Sokaklar hayranı olması nedeni ile Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, minik Abdulsamet’e bir sürpriz yaptı. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, minik Abdulsamet’e dizi setinden video gönderdi. Dizi oyuncuları Abdulsamet’e sezon finali setinden gönderdikleri videoda, “Seneye devam edecek sezonumu da izlemeni diliyoruz. Seni seviyoruz. Sana kucak dolusu sevgiler yolluyoruz.” ifadelerine yer verdiler. ÇALIŞMALARIMIZ ABDULSAMET İÇİN Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz minik Abdulsamet’in hayalini gerçekleştirmek için çalıştıklarını belirterek, “Evde özel eğitim gören öğrencimiz Abdulsamet bir arka sokaklar hayranı. Arka Sokaklar’ın tüm bölümlerini izlemiş ve tüm karakterlerini çok seviyor. En büyük hayalini gerçekleştirmek için Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü olarak imkânlarımız elverdiğince elimizden geleni yaparak dizi setinden Abdulsamet’e bir video gönderdik. Tüm çalışmalarımız Abdulsamet’in mutlu olması için.” dedi. Abdulsamet’e daha önce de 23 Nisan’da Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan'ın talimatı ile evine giden polislerle sürpriz yapmıştı.
Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, evde özel eğitim gören Abdulsamet Gülcü’ye hayranı olan diziden video göndererek sürpriz yaptı.

Darıca’da evde eğitim alan Apert sendromu (kafatasının anormal gelişimine neden olan genetik bozukluk) hastası Abdulsamet Gülcü’nün (14)  Arka Sokaklar hayranı olması nedeni ile Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, minik Abdulsamet’e bir sürpriz yaptı. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, minik Abdulsamet’e dizi setinden video gönderdi. Dizi oyuncuları Abdulsamet’e sezon finali setinden gönderdikleri videoda, “Seneye devam edecek sezonumu da izlemeni diliyoruz. Seni seviyoruz. Sana kucak dolusu sevgiler yolluyoruz.” ifadelerine yer verdiler.

ÇALIŞMALARIMIZ ABDULSAMET İÇİN

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz minik Abdulsamet’in hayalini gerçekleştirmek için çalıştıklarını belirterek, “Evde özel eğitim gören öğrencimiz Abdulsamet bir arka sokaklar hayranı. Arka Sokaklar’ın tüm bölümlerini izlemiş ve tüm karakterlerini çok seviyor. En büyük hayalini gerçekleştirmek için Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü olarak imkânlarımız elverdiğince elimizden geleni yaparak dizi setinden Abdulsamet’e bir video gönderdik. Tüm çalışmalarımız Abdulsamet’in mutlu olması için.” dedi. Abdulsamet’e daha önce de 23 Nisan’da Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan'ın talimatı ile evine giden polislerle sürpriz yapmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.