Minik Yüreklerden Polislere anlamlı mesaj!

Darıca 12.12.2016 - 18:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Minik Yüreklerden Polislere anlamlı mesaj!

Darıca Mustafa Kemal İlkokulu ana sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri ilçemiz İstasyon Polis Karakolu’nu ziyaret etti. Darıca Mustafa Kemal İlkokulu ana sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri İstasyon Polis Karakolunu ziyaret etti. Darıca Mustafa Kemal İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinden anlamlı destek. Darıca Mustafa Kemal İlkokulu hafta sonu İstanbul'da yaşanan elim olayın ardından Şehit olan Polislerin acısını paylaşmak ve Polis teşkilatının moralinin arttırılması için ilçe karakoluna ziyaret gerçekleştirdi. MİNİKLER “YANINIZDAYIZ” DEDİLER Ziyarette öğrenciler karakol Amiri Erdal Durmuş’a Türk Bayrağı ve çiçek takdim edildi. Minik yürekler tek bir ağızdan "Polis Amcalar YANINIZDAYIZ" dediler. Polis amcaları tarafından sevgiyle karşılanan ve çeşitli ikramlarla ağırlanan Darıca Mustafa Kemal İlkokulu’nun minik öğrencileri fotoğraf çekiminin ardından karakoldan ayrıldılar.

Darıca Mustafa Kemal İlkokulu ana sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri ilçemiz İstasyon Polis Karakolu’nu ziyaret etti.

Darıca Mustafa Kemal İlkokulu ana sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri İstasyon Polis Karakolunu ziyaret etti. Darıca Mustafa Kemal İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinden anlamlı destek. Darıca Mustafa Kemal İlkokulu hafta sonu İstanbul'da yaşanan elim olayın ardından Şehit olan Polislerin acısını paylaşmak ve Polis teşkilatının moralinin arttırılması için ilçe karakoluna ziyaret gerçekleştirdi.

MİNİKLER “YANINIZDAYIZ” DEDİLER

Ziyarette öğrenciler karakol Amiri Erdal Durmuş’a Türk Bayrağı ve çiçek takdim edildi. Minik yürekler tek bir ağızdan "Polis Amcalar YANINIZDAYIZ" dediler. Polis amcaları tarafından sevgiyle karşılanan ve çeşitli ikramlarla ağırlanan Darıca Mustafa Kemal İlkokulu’nun minik öğrencileri fotoğraf çekiminin ardından karakoldan ayrıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.