Minikler Çanakkale'yi Andı

Darıca 20.03.2015 - 16:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Minikler Çanakkale'yi Andı

Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıl dönümü, Darıca Belediyesi Bilgi Evleri tarafından Garpark’ta düzenlenen sergi ve sunumlarla kutlanırken, üç gün süren etkinliklere veliler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Bilgi evi öğrencilerine yönelik düzenlenen organizasyonlarda son gün resim,şiir ve kompozisyon dallarında yapılan yarışmalarda ödül kazanan öğrencilere ödüllerini takdim eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,düzenlenen etkinliklerle genç nesillere Çanakkale ruhunu aşılamayı hedeflediklerini ifade ederek, “öğrencilerimize tarih şuurunu kazandırmak, vatanımızın ne zorluklarla korunduğunu onlara göstermek ve bu vatan topraklarını kanlarıyla, canlarıyla koruyup bize miras bırakan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha hatırlatmak amacıyla düzenlenen bu programlarla şanlı zaferi bir kez daha yaşadık.Etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen bütün Bilgi Evleri yöneticilerimize teşekkür ediyorum.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.
Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıl dönümü, Darıca Belediyesi Bilgi Evleri tarafından Garpark’ta düzenlenen sergi ve sunumlarla kutlanırken, üç gün süren etkinliklere veliler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Bilgi evi öğrencilerine yönelik düzenlenen organizasyonlarda son gün resim,şiir ve kompozisyon dallarında yapılan yarışmalarda ödül kazanan öğrencilere ödüllerini takdim eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,düzenlenen etkinliklerle genç nesillere Çanakkale ruhunu aşılamayı hedeflediklerini ifade ederek,

“öğrencilerimize tarih şuurunu kazandırmak, vatanımızın ne zorluklarla korunduğunu onlara göstermek ve bu vatan topraklarını kanlarıyla, canlarıyla koruyup bize miras bırakan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha hatırlatmak amacıyla düzenlenen bu programlarla şanlı zaferi bir kez daha yaşadık.Etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen bütün Bilgi Evleri yöneticilerimize teşekkür ediyorum.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.