Muğla’yla moral bulalım

Spor 27.04.2017 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Muğla’yla moral bulalım

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği Cumartesi günü sahasında Muğlaspor’u devirerek Play-Off öncesinde moral bulmak istiyor. Sarı yeşilliler normal sezonun son maçında taraftarına galibiyet hediyesi vermeyi hedefliyor. 3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 34’ncü ve son haftasında sahasında Muğlaspor’u konuk edecek. Play-Off oynaması kesinleşen sarı yeşilli temsilcimiz, Sakaryaspor-Maltepespor maçının sonucuna göre ligi 2’nci ya da 3’ncü bitirecek. Muğlaspor karşısında kazanarak Sakaryaspor’un puan kaybını bekleyecek olan Darıca G.B, 4 Mayıs’ta başlayacak olan Play-Off finallerine 2’nci olarak gitmeyi hedefliyor. MUĞLASPOR ÇOK RAHAT Ligde 42 puanla 9’ncu sırada bulunan Muğlaspor ise Darıca’ya prestij için gelecek. Ligde hedefi kalmayan Ege temsilcisi, 5 haftalık galibiyet hasretine geçen hafta Sakaryaspor karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle son vermişti. Darıca G.B ile Muğlaspor arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi sarı yeşilli temsilcimiz Abuzer Gaffar Toplu’nun golleriyle 2-0 kazanmayı başarmıştı.

3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği Cumartesi günü sahasında Muğlaspor’u devirerek Play-Off öncesinde moral bulmak istiyor. Sarı yeşilliler normal sezonun son maçında taraftarına galibiyet hediyesi vermeyi hedefliyor.

3.Lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, ligin 34’ncü ve son haftasında sahasında Muğlaspor’u konuk edecek. Play-Off oynaması kesinleşen sarı yeşilli temsilcimiz, Sakaryaspor-Maltepespor maçının sonucuna göre ligi 2’nci ya da 3’ncü bitirecek. Muğlaspor karşısında kazanarak Sakaryaspor’un puan kaybını bekleyecek olan Darıca G.B, 4 Mayıs’ta başlayacak olan Play-Off finallerine 2’nci olarak gitmeyi hedefliyor.

MUĞLASPOR ÇOK RAHAT

Ligde 42 puanla 9’ncu sırada bulunan Muğlaspor ise Darıca’ya prestij için gelecek. Ligde hedefi kalmayan Ege temsilcisi, 5 haftalık galibiyet hasretine geçen hafta Sakaryaspor karşısında aldığı 1-0’lık galibiyetle son vermişti. Darıca G.B ile Muğlaspor arasında ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi sarı yeşilli temsilcimiz Abuzer Gaffar Toplu’nun golleriyle 2-0 kazanmayı başarmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.