Muhtarlık Daire Başkanlığı muhtarlarla bir araya geldi

Dilovası 20.12.2015 - 13:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Muhtarlık Daire Başkanlığı muhtarlarla bir araya geldi

Dilovası ve Derince muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya gelindi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı, Kocaeli ilindeki tüm muhtarlarla ilçe ilçe bir araya geliyor.

Dilovası ve Derince muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya gelindi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı, Kocaeli ilindeki tüm muhtarlarla ilçe ilçe bir araya geliyor. Bu çerçevede Dilovası ve Derince mahalle muhtarları ile Seka Park Otel’de toplantı gerçekleştirildi. Dilovası ve Derince muhtarlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yeni kurulan Muhtarlıklar Ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı’nca planlanan çalışmalara ilişkin bilgi verildi. Toplantıda muhtarların projelerin yürütülmesi ve sorunların çözümünde ekibin bir parçası görülerek, bu çerçevede rutin olarak bir araya gelineceği konuşuldu. YENİ YAZILIM ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR Görüşmede Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı’nın yeni yazılım üzerinde çalıştığı ve ortaya çıkacak program sayesinde muhtar taleplerinin en hızlı ve verimli bir şekilde karşılık bulacağı belirtildi. Toplantıda muhtarlarla birlikte yapılması planlanan projeler, yeni daire başkanlığının yapısı, yetki ve sorumlulukları konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Toplantıda Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanı Ali Bilgi de hazır bulundu.
Dilovası ve Derince muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya gelindi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı, Kocaeli ilindeki tüm muhtarlarla ilçe ilçe bir araya geliyor.

Dilovası ve Derince muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya gelindi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı, Kocaeli ilindeki tüm muhtarlarla ilçe ilçe bir araya geliyor. Bu çerçevede Dilovası ve Derince mahalle muhtarları ile Seka Park Otel’de toplantı gerçekleştirildi. Dilovası ve Derince muhtarlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yeni kurulan Muhtarlıklar Ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı’nca planlanan çalışmalara ilişkin bilgi verildi. Toplantıda muhtarların projelerin yürütülmesi ve sorunların çözümünde ekibin bir parçası görülerek, bu çerçevede rutin olarak bir araya gelineceği konuşuldu.

YENİ YAZILIM ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR

Görüşmede Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı’nın yeni yazılım üzerinde çalıştığı ve ortaya çıkacak program sayesinde muhtar taleplerinin en hızlı ve verimli bir şekilde karşılık bulacağı belirtildi. Toplantıda muhtarlarla birlikte yapılması planlanan projeler, yeni daire başkanlığının yapısı, yetki ve sorumlulukları konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Toplantıda Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanı Ali Bilgi de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.