Mühür Bıyık'ta

Darıca 04.04.2019 - 17:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Mühür Bıyık'ta

Yerel seçimlerin ardından Darıca Belediye Başkanı seçilen Muzaffer Bıyık, için Gebze Adliyesi’nden aldığı mazbata sonrasında devir teslim töreni düzenlendi. Yeni dönemde görev yapacak olan Belediye meclis Üyeleri, Ak Partili yol arkadaşları ile Darıca Belediyesi’ne gelen Muzaffer Bıyık’ı, Şükrü Karabacak hizmet binası girişinde çiçeklerle karşıladı.  Ardından Karabacak ve Bıyık partililerine birer selamlama konuşması yaparak kurban kesimini gerçekleştirdiler. KARABACAK, MAKAMDA BIYIK’A TAVSİYEDE BULUNDU Kurban kesim töreni sonrasında Darıca Belediye Başkanlığı’na seçilen Muzaffer Bıyık, Ak parti İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, diğer partililer, belediye çalışanları ve meclis üyeleri Belediye Başkanlık makamına gittiler. Burada Karabacak, yaptığı konuşmada, “Kapıya geleni geri çevirmeyin, güleyüzlü olun, darıca insanının isteklerini göz ardı etmeyin.” Dedi. Ardından mühürü Muzaffer Bıyık’a veren Karabacak yine Bıyık ve partililer tarafından belediye hizmet binası önünde bekleyen aracına kadar geçirildi. Makam koltuğuna oturmadan konuşan Bıyık hatıra fotoğrafları çektirdi ve devir teslim töreni sona erdi. Detaylar Hedef Gazetesi'nde

Yerel seçimlerin ardından Darıca Belediye Başkanı seçilen Muzaffer Bıyık, için Gebze Adliyesi’nden aldığı mazbata sonrasında devir teslim töreni düzenlendi. Yeni dönemde görev yapacak olan Belediye meclis Üyeleri, Ak Partili yol arkadaşları ile Darıca Belediyesi’ne gelen Muzaffer Bıyık’ı, Şükrü Karabacak hizmet binası girişinde çiçeklerle karşıladı.  Ardından Karabacak ve Bıyık partililerine birer selamlama konuşması yaparak kurban kesimini gerçekleştirdiler.

KARABACAK, MAKAMDA BIYIK’A TAVSİYEDE BULUNDU

Kurban kesim töreni sonrasında Darıca Belediye Başkanlığı’na seçilen Muzaffer Bıyık, Ak parti İlçe Başkanı Ufuk Acay, MHP İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, diğer partililer, belediye çalışanları ve meclis üyeleri Belediye Başkanlık makamına gittiler. Burada Karabacak, yaptığı konuşmada, “Kapıya geleni geri çevirmeyin, güleyüzlü olun, darıca insanının isteklerini göz ardı etmeyin.” Dedi. Ardından mühürü Muzaffer Bıyık’a veren Karabacak yine Bıyık ve partililer tarafından belediye hizmet binası önünde bekleyen aracına kadar geçirildi. Makam koltuğuna oturmadan konuşan Bıyık hatıra fotoğrafları çektirdi ve devir teslim töreni sona erdi.

Detaylar Hedef Gazetesi'nde

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.