Mükemmeliyet Merkezi İçin Kollar Sıvandı

Gebze 04.05.2018 - 14:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Mükemmeliyet Merkezi İçin Kollar Sıvandı

Gebze’nin ve tüm Türkiye’nin nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılayacak ‘Mükemmeliyet Merkezi’ çalışmaları Gebze VI. (İMES) Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) devam ediyor.

İMES Organize Sanayi Bölgesi  firmaların talep ettiği nitelikli iş gücünün kazandırılması, ürün niteliğinin artırılması ve katma değerli üretimin yaygınlaştırılması, İş birliğinin geliştirilmesi ve ortak iş yapma kültürünün oluşturulması, üniversite-sanayi, kamu-sanayi birlikteliğinin güçlendirilmesi, Özel ve kamusal kaynakların rasyonel kullanılmasının sağlanması, Firmaların, Yeni teknolojilere ve Endüstri 4.0’a adaptasyon süreçlerinin hızlandırılması amacıyla Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet destekleme Yönetmeliğinin Güdümlü Proje Desteği uyarınca Mükemmeliyet Merkezi projesi destekleme kararı çerçevesince bölgemizde kurulması planlanan Güdümlü Proje Desteği Uygulamalı İleri Mühendislik Mükemmeliyet Merkezi Protokol İmza Töreni, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla önceki gün gerçekleştirildi. GTÜ VE KOÜ ORTAKLI KOCAELİ-GEBZE VI. (İMES) Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi tarafından, Gebze Teknik Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi ortaklığından Kocaeli’de nitelikli ara eleman yetiştirileceği, test, ölçüm, kalibrasyon işlemlerinin yapılacağı ve teknik danışmanlık hizmetlerinin verileceği Uygulamalı İleri Mühendislik Mükemmeliyet Merkezi’nin kurulmasını öngören projeyi Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Muhammet Hasan Aslan ve Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Fatih Akbulut imzaladı.
Gebze’nin ve tüm Türkiye’nin nitelikli ara eleman ihtiyacını karşılayacak ‘Mükemmeliyet Merkezi’ çalışmaları Gebze VI. (İMES) Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) devam ediyor.

İMES Organize Sanayi Bölgesi  firmaların talep ettiği nitelikli iş gücünün kazandırılması, ürün niteliğinin artırılması ve katma değerli üretimin yaygınlaştırılması, İş birliğinin geliştirilmesi ve ortak iş yapma kültürünün oluşturulması, üniversite-sanayi, kamu-sanayi birlikteliğinin güçlendirilmesi, Özel ve kamusal kaynakların rasyonel kullanılmasının sağlanması, Firmaların, Yeni teknolojilere ve Endüstri 4.0’a adaptasyon süreçlerinin hızlandırılması amacıyla Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet destekleme Yönetmeliğinin Güdümlü Proje Desteği uyarınca Mükemmeliyet Merkezi projesi destekleme kararı çerçevesince bölgemizde kurulması planlanan Güdümlü Proje Desteği Uygulamalı İleri Mühendislik Mükemmeliyet Merkezi Protokol İmza Töreni, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla önceki gün gerçekleştirildi.

GTÜ VE KOÜ ORTAKLI

KOCAELİ-GEBZE VI. (İMES) Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi tarafından, Gebze Teknik Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi ortaklığından Kocaeli’de nitelikli ara eleman yetiştirileceği, test, ölçüm, kalibrasyon işlemlerinin yapılacağı ve teknik danışmanlık hizmetlerinin verileceği Uygulamalı İleri Mühendislik Mükemmeliyet Merkezi’nin kurulmasını öngören projeyi Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Muhammet Hasan Aslan ve Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Fatih Akbulut imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.