Murat Dağdeviren tutuklandı

Gebze 30.07.2016 - 09:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Murat Dağdeviren tutuklandı

Paralel yapı operasyonları kapsamında gözaltına alınan alınan Demokrat Gebze gazetesinin sahibi Murat Dağdeviren tutuklandı.

2 ay önce gerçekleştirilen paralel yapı operasyonları kapsamında gazeteci Murat Dağdeviren gözaltına alınmış daha sonra serbest bırakılmıştı. 15 Temmuz gecesi FETÖ tarafında yapılmak istenen fakat başarısız olunan darbe girişiminin ardından gerçekleşen operasyonlar kapsamında tekrar gözaltına alınan Murat Dağdeviren yine serbest bırakılmıştı. Daha sonrası savcılığın itirazı üzerine tekrar gözaltına alınan ve emniyet müdürlüğüne götürülen Dağdeviren son olarak çıkarıldığı mahkemece terör örgütüne üye olmak ve destek sağlamak suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.   GAZETESİ KAPATILMIŞTI  Murat Dağdeviren'in sahibi olduğu Demokrat Gebze gazetesi geçtiğimiz gün  OHAL kanunları çerçevesinde FETÖ/PDY'ye destek sağladığı gerekçesiyle yayınlanan kararnameyle kapatılmış,polis ekiplerinin gazete binasında yaptığı aramalarda ise çok sayıda döküman ele geçirilmişti. 
Paralel yapı operasyonları kapsamında gözaltına alınan alınan Demokrat Gebze gazetesinin sahibi Murat Dağdeviren tutuklandı.

2 ay önce gerçekleştirilen paralel yapı operasyonları kapsamında gazeteci Murat Dağdeviren gözaltına alınmış daha sonra serbest bırakılmıştı. 15 Temmuz gecesi FETÖ tarafında yapılmak istenen fakat başarısız olunan darbe girişiminin ardından gerçekleşen operasyonlar kapsamında tekrar gözaltına alınan Murat Dağdeviren yine serbest bırakılmıştı. Daha sonrası savcılığın itirazı üzerine tekrar gözaltına alınan ve emniyet müdürlüğüne götürülen Dağdeviren son olarak çıkarıldığı mahkemece terör örgütüne üye olmak ve destek sağlamak suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

GAZETESİ KAPATILMIŞTI 

Murat Dağdeviren'in sahibi olduğu Demokrat Gebze gazetesi geçtiğimiz gün  OHAL kanunları çerçevesinde FETÖ/PDY'ye destek sağladığı gerekçesiyle yayınlanan kararnameyle kapatılmış,polis ekiplerinin gazete binasında yaptığı aramalarda ise çok sayıda döküman ele geçirilmişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.