MÜSİAD’DAN SÖNMEZLER METAL’E ZİYARET

Gebze 17.02.2016 - 10:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MÜSİAD’DAN SÖNMEZLER METAL’E ZİYARET

Müstakil Sanayicileri İşadamları Derneği (MÜSİAD), Sönmezler Metal sahibi Barış Zülfikar’ı ziyaret etti.

Başta Müsiad Gebze Şubesi  Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt olmak üzere, Başkan Yardımcısı Mehmet Penbegüllü, Eğitim Komisyonu Başkanı  Ahmet Doğan Güler,  Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Orhan Kahya’nın  hazır bulunduğu toplantı, dostane bir havada geçti. Sektörde son yıllarda yaşanan gelişmelerin konuşulduğu toplantıda: Makine üretimi konusunda sorunsuz üretim ve kaliteye öncelik verilmesi gerektiğinin altı çizildi.  Aynı zamanda demir çelik piyasası hakkında tecrübeler paylaşıldı. Ali Kurt, Müsiad Gebze Şubesi olarak yapacakları yatırım planlarından bahsederken , yurtdışıyla  bağlantılı olarak ihracat bakımından sağlanan kolaylıklara da değindi. Sönmezler Metal sahibi Barış Zülfikar,  hükümetin bu konu hakkında teşviklerinin olduğunu, özellikle Türkiye’den bir çok yatırımcının Azerbaycan gibi kardeş ülkede yatırım yaptığını söylerken, Azerbaycan’ın Pazar payı olarak geniş bir pastaya sahip olduğunu bundan faydalanılması gerektiğini ifade etti. Geçmiş dönemlerde yaşanan kriz ortamlarından bugün sağlanan imkanlara  ulaşılmasının memnuniyet verici olduğunu söyleyen Zülfikar,  ziyaretin sonunda Müsiad’ın Türkiye ekonomisi üzerindeki etkisinin yadsınamaz olduğunu ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Müsiad Gebze Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt ise en kısa zamanda Barış Bey’i şubelerinde ağırlamak istediğini söyledi. Ziyaretin ardından MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali KURT ve Yönetim Kurulu üyeleri Barış Zülfikar’a misafirperverliğinden  dolayı teşekkür ederken Barış Zülfikar  ise MÜSİAD Gebze Şubesi’ni ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti iletti  ve en yakın zamanda iade-i ziyarette bulunacağını söyledi.   
Müstakil Sanayicileri İşadamları Derneği (MÜSİAD), Sönmezler Metal sahibi Barış Zülfikar’ı ziyaret etti.

Başta Müsiad Gebze Şubesi  Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt olmak üzere, Başkan Yardımcısı Mehmet Penbegüllü, Eğitim Komisyonu Başkanı  Ahmet Doğan Güler,  Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Orhan Kahya’nın  hazır bulunduğu toplantı, dostane bir havada geçti.

Sektörde son yıllarda yaşanan gelişmelerin konuşulduğu toplantıda: Makine üretimi konusunda sorunsuz üretim ve kaliteye öncelik verilmesi gerektiğinin altı çizildi.  Aynı zamanda demir çelik piyasası hakkında tecrübeler paylaşıldı.

Ali Kurt, Müsiad Gebze Şubesi olarak yapacakları yatırım planlarından bahsederken , yurtdışıyla  bağlantılı olarak ihracat bakımından sağlanan kolaylıklara da değindi. Sönmezler Metal sahibi Barış Zülfikar,  hükümetin bu konu hakkında teşviklerinin olduğunu, özellikle Türkiye’den bir çok yatırımcının Azerbaycan gibi kardeş ülkede yatırım yaptığını söylerken, Azerbaycan’ın Pazar payı olarak geniş bir pastaya sahip olduğunu bundan faydalanılması gerektiğini ifade etti. Geçmiş dönemlerde yaşanan kriz ortamlarından bugün sağlanan imkanlara  ulaşılmasının memnuniyet verici olduğunu söyleyen Zülfikar,  ziyaretin sonunda Müsiad’ın Türkiye ekonomisi üzerindeki etkisinin yadsınamaz olduğunu ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Müsiad Gebze Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt ise en kısa zamanda Barış Bey’i şubelerinde ağırlamak istediğini söyledi.

Ziyaretin ardından MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali KURT ve Yönetim Kurulu üyeleri Barış Zülfikar’a misafirperverliğinden  dolayı teşekkür ederken Barış Zülfikar  ise MÜSİAD Gebze Şubesi’ni ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti iletti  ve en yakın zamanda iade-i ziyarette bulunacağını söyledi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.