MÜSİAD GEBZE DEMİRCİ'YE KONUK OLDU

Gebze 08.03.2016 - 17:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MÜSİAD GEBZE DEMİRCİ'YE KONUK OLDU

MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu Bölge Protokolü ziyaretlerine Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ile devam ediyor.

MÜSİAD Gebze Şubesi,  Yönetim Kurulu  Başkanı Ali Kurt önderliğinde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Penbegüllü, Eğitim Komisyon Başkanı Ahmet Doğan Güler, Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Orhan Kahya, Sektör Kurulları Başkanı Şerif Ali Öztürk, Yönetim Kurulu üyesi Serkan Beyaz,Gebze Genç MÜSİAD Başkanı Ümit Akın’dan oluşan heyet ile Demirci’yi Belediye Başkanlığı makamında ziyaret etti.            MÜSİAD heyeti ile Demirci  arasında kısa  hal hatır sohbetinin ardından, Çayırova  Belediyesi’nin ve Gebze MÜSİAD'ın, Çayırova’yı  ileriye taşıyacak, bölge halkının ve iş verenlerinin ufkunu açıcı çalışmalarına ve organizasyonlarına değinildi. Başkan Demirci, kültür erozyonunun yaşandığı şu günlerde kültürümüze sahip çıkma, kültürümüzün gelecek kuşaklara aktarılması adına kültürel etkinliklere ağırlık verdiklerini ifade etti. Çayırova’da birçok başarılı projeye imza attıklarından bahseden Demirci, Sosyal aktiviteler ile Çayırova  dışında ikametgah eden işveren ve beyaz yakalı tabir edilen kesimi Çayırova’ya getirmeye çalıştıklarını bunun Çayırova’ya  katkı sağlayacağını ve bölgeyi canlandıracağını dile getirdi.  Demirci, bunu  kısmen başardıklarını söylerken bu noktada  ciddi ücretler ödeyerek çok faydalı etkinlikleri Çayırova  halkına  ücret talep etmeden sunduklarını bu noktada SİAD’ların da üyelerini bu programlardan haberdar etmelerini, katılım gerçekleştirmelerini beklediğini belirtti.          MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu başkanı  Ali Kurt, “Birlikten kuvvet doğar”  sözüyle başlayarak, iş verenleri Çayırova ve Gebze’ye entegre etmek için Sivil Toplum Kuruluşlarıyla, Belediyesi’yle, Ticaret Odası’yla bir bütün olup dirsek teması halinde hareket edilmesi gerektiğini söyledi. MÜSİAD  Gebze Şubesi olarak düzenledikleri program konularını işverenleri aydınlatıcı konular arasından seçerek düzenlediklerini bununla birlikte bu programların her kesimin faydalanabileceği genel içerikte olduğunun altını çizerek, gündeme dair ekonomik sosyal içerikli yoğun organizasyonlar düzenlediklerini, programlara katılım noktasında Demirci’nin tespitlerine katıldığını bunu aşmanın yolunun güç birliği yapmaktan geçtiğini ifade etti. Üyelerin ve katılımcıların çok istifade ettiği bu etkinliklere ara vermeden devam edeceklerini belirterek her işverene ulaşmaya çalıştıklarını katılan işverenlerin etkinliklerden mutlaka istifade edeceklerinin altını çizerek, bölge protokolünü de etkinliklerde görmek istediklerini belirtti. Ali Kurt'un;  kendilerini ağırlamalarından, vakit ayırmalarından dolayı MÜSİAD heyeti adına Şevki Demirci’ye teşekkür etmesinin ardından ziyaret sonlandırıldı.
MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu Bölge Protokolü ziyaretlerine Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ile devam ediyor.

MÜSİAD Gebze Şubesi,  Yönetim Kurulu  Başkanı Ali Kurt önderliğinde, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Penbegüllü, Eğitim Komisyon Başkanı Ahmet Doğan Güler, Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Orhan Kahya, Sektör Kurulları Başkanı Şerif Ali Öztürk, Yönetim Kurulu üyesi Serkan Beyaz,Gebze Genç MÜSİAD Başkanı Ümit Akın’dan oluşan heyet ile Demirci’yi Belediye Başkanlığı makamında ziyaret etti.

 

         MÜSİAD heyeti ile Demirci  arasında kısa  hal hatır sohbetinin ardından, Çayırova  Belediyesi’nin ve Gebze MÜSİAD'ın, Çayırova’yı  ileriye taşıyacak, bölge halkının ve iş verenlerinin ufkunu açıcı çalışmalarına ve organizasyonlarına değinildi. Başkan Demirci, kültür erozyonunun yaşandığı şu günlerde kültürümüze sahip çıkma, kültürümüzün gelecek kuşaklara aktarılması adına kültürel etkinliklere ağırlık verdiklerini ifade etti. Çayırova’da birçok başarılı projeye imza attıklarından bahseden Demirci, Sosyal aktiviteler ile Çayırova  dışında ikametgah eden işveren ve beyaz yakalı tabir edilen kesimi Çayırova’ya getirmeye çalıştıklarını bunun Çayırova’ya  katkı sağlayacağını ve bölgeyi canlandıracağını dile getirdi.  Demirci, bunu  kısmen başardıklarını söylerken bu noktada  ciddi ücretler ödeyerek çok faydalı etkinlikleri Çayırova  halkına  ücret talep etmeden sunduklarını bu noktada SİAD’ların da üyelerini bu programlardan haberdar etmelerini, katılım gerçekleştirmelerini beklediğini belirtti.

 

       MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu başkanı  Ali Kurt, “Birlikten kuvvet doğar”  sözüyle başlayarak, iş verenleri Çayırova ve Gebze’ye entegre etmek için Sivil Toplum Kuruluşlarıyla, Belediyesi’yle, Ticaret Odası’yla bir bütün olup dirsek teması halinde hareket edilmesi gerektiğini söyledi. MÜSİAD  Gebze Şubesi olarak düzenledikleri program konularını işverenleri aydınlatıcı konular arasından seçerek düzenlediklerini bununla birlikte bu programların her kesimin faydalanabileceği genel içerikte olduğunun altını çizerek, gündeme dair ekonomik sosyal içerikli yoğun organizasyonlar düzenlediklerini, programlara katılım noktasında Demirci’nin tespitlerine katıldığını bunu aşmanın yolunun güç birliği yapmaktan geçtiğini ifade etti. Üyelerin ve katılımcıların çok istifade ettiği bu etkinliklere ara vermeden devam edeceklerini belirterek her işverene ulaşmaya çalıştıklarını katılan işverenlerin etkinliklerden mutlaka istifade edeceklerinin altını çizerek, bölge protokolünü de etkinliklerde görmek istediklerini belirtti. Ali Kurt'un;  kendilerini ağırlamalarından, vakit ayırmalarından dolayı MÜSİAD heyeti adına Şevki Demirci’ye teşekkür etmesinin ardından ziyaret sonlandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.