MÜSİAD GEBZE'DEN KARZ-I HASEN SEMİNERİ

Gebze 28.11.2016 - 17:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MÜSİAD GEBZE'DEN KARZ-I HASEN SEMİNERİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gebze Şubesi tarafından üyelerine yönelik seminerler devam ediyor.

MÜSİAD Gebze Şubesi üyelerini bilgilendirici seminerler vermeye devam ediyor.  Gebze MÜSİAD  Konferans Salonunda düzenlenen, MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerinden Bekir Sami Nalbatoğlu’nun katıldığı  seminerde Nalbantoğlu Karz-ı Hasen ile ilgili bilgilendirme yaptı.  ZOR DURUMDAKİLERE CAN SUYU GÖREVİ Karz-ı Hasen'in bir yardım sandığı olduğunu kelime anlamının ise  "güzel borç" olduğunu söyleyen ve zor durumda kalan üyelere can suyu görevi yapacağını belirtti. Nalbantoğlu üyelerin bu sandıkla ilgili sorularınada cevap verdi. Seminerin sonlarında ise ülke gündemine dair konular konuşuldu. Müsiad Gebze Yönetim Kurulu adına Başkan Ali Kurt, Nalbantoğlu’na vermiş olduğunu seminerden dolayı teşekkür etti.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gebze Şubesi tarafından üyelerine yönelik seminerler devam ediyor.

MÜSİAD Gebze Şubesi üyelerini bilgilendirici seminerler vermeye devam ediyor.  Gebze MÜSİAD  Konferans Salonunda düzenlenen, MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerinden Bekir Sami Nalbatoğlu’nun katıldığı  seminerde Nalbantoğlu Karz-ı Hasen ile ilgili bilgilendirme yaptı. 

ZOR DURUMDAKİLERE CAN SUYU GÖREVİ

Karz-ı Hasen'in bir yardım sandığı olduğunu kelime anlamının ise  "güzel borç" olduğunu söyleyen ve zor durumda kalan üyelere can suyu görevi yapacağını belirtti. Nalbantoğlu üyelerin bu sandıkla ilgili sorularınada cevap verdi. Seminerin sonlarında ise ülke gündemine dair konular konuşuldu. Müsiad Gebze Yönetim Kurulu adına Başkan Ali Kurt, Nalbantoğlu’na vermiş olduğunu seminerden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.