MUSTAFA ÖZTÜRK SESSİZLİĞİNİ BOZACAK

Spor 20.11.2017 - 17:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MUSTAFA ÖZTÜRK SESSİZLİĞİNİ BOZACAK

Bilinmeyen gerçekleri anlatacak!

Darıca G.B’nin zarar görmemesi adına açıklama yapmaktan kaçınan Başkan Mustafa Öztürk, sessizliğini bozma kararı aldı. Teknik Direktör Gürses Kılıç’ın ayrılık süreciyle çarpıcı açıklamalar yapması beklenen Öztürk, bilinmeyen gerçekleri anlatacak. Yeşil Bursa galibiyetiyle hayata dönen Darıca G.B’de söz sırası Mustafa Öztürk’te. Üst üste yaşanan puan kayıpları, Sinan Turan krizi ve Teknik Direktör Gürses Kılıç’ın istifasına kadar uzanan kaos ortamında sessizliği koruyarak açıklama yapmaktan kaçınan Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, sessizliğini bozma kararı aldı. Özellikle Teknik Direktör Gürses Kılıç’ın istifa sürecinde bir çok iddianın ortaya atılmasına rağmen sarı yeşilli kulübün menfaatlerini düşünerek sessizliğe gömülen Başkan Öztürk’ün önümüzdeki günlerde çok çarpıcı açıklamalarda bulunacağı iddia edildi. Kılıç’ın jet hızıyla Tuzlaspor ile anlaşması sonrasında basın toplantısı yapma kararı alan Başkan Öztürk, bilinmeyen gerçekleri spor kamuoyuna açıklayacak.
Bilinmeyen gerçekleri anlatacak!

Darıca G.B’nin zarar görmemesi adına açıklama yapmaktan kaçınan Başkan Mustafa Öztürk, sessizliğini bozma kararı aldı. Teknik Direktör Gürses Kılıç’ın ayrılık süreciyle çarpıcı açıklamalar yapması beklenen Öztürk, bilinmeyen gerçekleri anlatacak.

Yeşil Bursa galibiyetiyle hayata dönen Darıca G.B’de söz sırası Mustafa Öztürk’te. Üst üste yaşanan puan kayıpları, Sinan Turan krizi ve Teknik Direktör Gürses Kılıç’ın istifasına kadar uzanan kaos ortamında sessizliği koruyarak açıklama yapmaktan kaçınan Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mustafa Öztürk, sessizliğini bozma kararı aldı. Özellikle Teknik Direktör Gürses Kılıç’ın istifa sürecinde bir çok iddianın ortaya atılmasına rağmen sarı yeşilli kulübün menfaatlerini düşünerek sessizliğe gömülen Başkan Öztürk’ün önümüzdeki günlerde çok çarpıcı açıklamalarda bulunacağı iddia edildi. Kılıç’ın jet hızıyla Tuzlaspor ile anlaşması sonrasında basın toplantısı yapma kararı alan Başkan Öztürk, bilinmeyen gerçekleri spor kamuoyuna açıklayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.