Mustafa Öztürk'ten Atilla Koca açıklaması

Spor 30.03.2016 - 21:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Mustafa Öztürk'ten Atilla Koca açıklaması

Mustafa Öztürk'ten Atilla Koca açıklaması

Darıca G.B Basın Sözcüsü Mustafa Öztürk, sosyal medya ve kamuoyunda dolaşan ‘’Atilla Koca takımdan ayrılıyor mu’’ haberlerine açıklık getirdi. Atilla Koca’nın takımdan ayrılacağına dair çıkan haberleri kesin bir dille yalanlayan Darıca G.B Basın Sözcüsü Mustafa Öztürk, deneyimli eldivenin sezon sonuna kadar sarı yeşilli formayı terletmeye devam edeceğini söyledi. İŞTE MUSTAFA ÖZTÜRK’ÜN AÇIKLAMASI: Takımımızın tecrübeli kalecisi Atilla Koca, sözleşmeli futbolcumuzdur. Oyuncumuzla ilgili başta sosyal medya olmak üzere, kamuoyunda dolaşan haberlere itibar edilmemesini diliyoruz. Atilla Koca, sezon sonuna kadar takımımızda yer almaya devam ederek başarımızın en önemli paydaşlarından bir tanesi olacaktır.  Haber-Fotoğraf: Çağlar Akar
Mustafa Öztürk'ten Atilla Koca açıklaması

Darıca G.B Basın Sözcüsü Mustafa Öztürk, sosyal medya ve kamuoyunda dolaşan ‘’Atilla Koca takımdan ayrılıyor mu’’ haberlerine açıklık getirdi.

Atilla Koca’nın takımdan ayrılacağına dair çıkan haberleri kesin bir dille yalanlayan Darıca G.B Basın Sözcüsü Mustafa Öztürk, deneyimli eldivenin sezon sonuna kadar sarı yeşilli formayı terletmeye devam edeceğini söyledi.

İŞTE MUSTAFA ÖZTÜRK’ÜN AÇIKLAMASI:

Takımımızın tecrübeli kalecisi Atilla Koca, sözleşmeli futbolcumuzdur. Oyuncumuzla ilgili başta sosyal medya olmak üzere, kamuoyunda dolaşan haberlere itibar edilmemesini diliyoruz. Atilla Koca, sezon sonuna kadar takımımızda yer almaya devam ederek başarımızın en önemli paydaşlarından bir tanesi olacaktır. 

Haber-Fotoğraf: Çağlar Akar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.