Muzaffer Bıyık’tan ekip arkadaşına vefa örneği

Darıca 17.11.2020 - 12:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Muzaffer Bıyık’tan ekip arkadaşına vefa örneği

Darıca Belediyesi’nde yaklaşık 20 yıl şantiye şefi olarak çalışan ve geçtiğimiz aylarda vefat eden Muammer Gökburun’un adı, Darıca’da evlerinin yanında bulunan parka verildi.  Darıca Belediyesi Şantiye Şefi olarak yaklaşık 20 yıl görev yapan ve geçen yıl emekli olan Muammer Gökburun (55) beyin kanaması geçirerek geçtiğimiz aylarda vefat etmişti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bir vefa örneğine imza atarak yıllarca Darıca Belediyesi’ne çalışan Muammer Gökburun’un adını mahallesinde bulunan parka verdi. Darıca Belediye Meclisi kararı ile Nenehatun Mahallesi’nde bulunan parka isim veren Başkan Bıyık Gökburun’un ailesi ile parka gitti. Bıyık, “Geçtiğimiz günlerde Hakk’ın Rahmetine kavuşan Muammer Gökburun abimizin mahallesi Nenehatun’da ki parkımıza meclis kararı ile ismini vererek adını yaşattık. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşallah” dedi.  TEŞEKKÜR EDERİZ Beyin kanaması geçirerek geçtiğimiz aylarda vefat eden Darıca Belediyesi Şantiye Şefi olarak 20 yıl çalışan Muammer Gökburun’un oğlu Abbas Musa Gökburun ise Darıca Belediye Başkanı ve belediye meclisine teşekkür ederek, “Merhum Babamın adı yanımızdaki parka verildi. Emeği geçen amcam İsrafil Gökburun ve Tüm Darıca adına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ederiz. Yardımseverliği ile anılan babamın adı her zaman kalbimizde yaşayacak” diye konuştu.

Darıca Belediyesi’nde yaklaşık 20 yıl şantiye şefi olarak çalışan ve geçtiğimiz aylarda vefat eden Muammer Gökburun’un adı, Darıca’da evlerinin yanında bulunan parka verildi. 
Darıca Belediyesi Şantiye Şefi olarak yaklaşık 20 yıl görev yapan ve geçen yıl emekli olan Muammer Gökburun (55) beyin kanaması geçirerek geçtiğimiz aylarda vefat etmişti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bir vefa örneğine imza atarak yıllarca Darıca Belediyesi’ne çalışan Muammer Gökburun’un adını mahallesinde bulunan parka verdi. Darıca Belediye Meclisi kararı ile Nenehatun Mahallesi’nde bulunan parka isim veren Başkan Bıyık Gökburun’un ailesi ile parka gitti. Bıyık, “Geçtiğimiz günlerde Hakk’ın Rahmetine kavuşan Muammer Gökburun abimizin mahallesi Nenehatun’da ki parkımıza meclis kararı ile ismini vererek adını yaşattık. Rabbim rahmetiyle muamele eylesin inşallah” dedi. 
TEŞEKKÜR EDERİZ
Beyin kanaması geçirerek geçtiğimiz aylarda vefat eden Darıca Belediyesi Şantiye Şefi olarak 20 yıl çalışan Muammer Gökburun’un oğlu Abbas Musa Gökburun ise Darıca Belediye Başkanı ve belediye meclisine teşekkür ederek, “Merhum Babamın adı yanımızdaki parka verildi. Emeği geçen amcam İsrafil Gökburun ve Tüm Darıca adına Darıca Belediye başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ederiz. Yardımseverliği ile anılan babamın adı her zaman kalbimizde yaşayacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.