Nabız OSGB Açılışı Gerçekleşti

Darıca 17.12.2017 - 13:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Nabız OSGB Açılışı Gerçekleşti

İş Sağlığı ve Güvenliği sektöründe 6.yılını geride bırakan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Nilgün Yönten ’in yaptığı Nabız OSGB’nin yeni hizmet binası bugün Darıca Bayramoğlu Mahallesi’nde hizmete girdi.

Gerçekleştirilen açılış törenine, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Nalbant, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Nabız OSGB Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Yönten, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, Genç MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Enes Malkoç davetliler ile çok sayıda vatandaş katıldı. KONTROL ALTINDA TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ Açılış konuşmasında konuklara  hitaben yaptığı konuşmasında 50 çalışan ile kalite ve kurumsal kimlik ile yolculuklarına devam ettiklerini hatırlatan Nabız OSGB Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Yönten, “Değerli misafirlerimiz; Kendi alanımızda asgari sağlık çalışmamızı yürütürken aslında tüm işletmelerde görülen ama dikkatlerden kaçan önemli unsur, atlanabilen iş güvenliği, sonu acı ile biten iş kazalarıyla karşılaşabilmekteyiz. İşletmelerde bu olumsuz unsurlar maalesef sıkça görülmektedir. Hastanemizde iş sağlığı ve iş güvenliği, Sağlık Bakanlığı’nın hizmet ve kalite standartları çalışmalarıyla kontrol altında tutmaya çalışıyoruz. KURUMSAL KİMLİĞİMİZLE DEVAM EDİYORUZ Ancak çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığının iş güvenliği ile ilgili çıkardığı mevzuatı ile birlikte konu, sağlıkla bağlantılı ve bizim ana işimiz olan sağlıkla birlikte Nabız firmamızı kurduk. Tüm sektörlerde iş sağlığı ve iş güvenliğinin yaygınlaşmasını hedefledik. O nedenle önce hastanelerimiz ve bir inşaat yapı firmamız olarak nabız firmamızdan hizmet satın alarak ilk müşterisi biz olduk. Nabız firmamız 50 çalışanı kalite çalışmaları ve kurumsal kimliğiyle yolculuğumuza devam etmekteyiz” dedi. Nabız OSGB Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Yönten’den sonra Nabız OSGB Genel Müdürü Volkan Taşlı bir konuşma gerçekleştirdi. ÖNEMLİ BİR PROJENİN TAKİBİNDEYİZ Nabız OSGB Genel Müdürü Volkan Taşlı, “Nabız OSGB olarak,  Gebze bölgesi ve çevresinde bulunan yaklaşık 14 tane iş güvenliği hizmetinin doğrudan muhatabı olan organize sanayi bölgelerinin merkezinde kurulmuş oldukça önemli bir konuma sahibiz. İş güvenliğinin çok önemli olduğu firmalarda, iş güvenliğinin yeterince anlaşılmaması sebebi de, bizlerin geleceğe yönelik yapacağımız çalışmalarda bu eksikliğin giderilmesi için elbette katkıları olacak. Önemli bir projenin takibindeyiz. Hizmet verdiğimiz tüm firmalarda çalışanların evlerine ailelerine rahat bir şekilde evlerine geri dönebilmeleri için gerekli çalışmaları hassasiyetle yürütüyoruz.”  dedi.
İş Sağlığı ve Güvenliği sektöründe 6.yılını geride bırakan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Nilgün Yönten ’in yaptığı Nabız OSGB’nin yeni hizmet binası bugün Darıca Bayramoğlu Mahallesi’nde hizmete girdi.

Gerçekleştirilen açılış törenine, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Nalbant, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Nabız OSGB Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Yönten, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, Genç MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Enes Malkoç davetliler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

KONTROL ALTINDA TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ

Açılış konuşmasında konuklara  hitaben yaptığı konuşmasında 50 çalışan ile kalite ve kurumsal kimlik ile yolculuklarına devam ettiklerini hatırlatan Nabız OSGB Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Yönten, “Değerli misafirlerimiz; Kendi alanımızda asgari sağlık çalışmamızı yürütürken aslında tüm işletmelerde görülen ama dikkatlerden kaçan önemli unsur, atlanabilen iş güvenliği, sonu acı ile biten iş kazalarıyla karşılaşabilmekteyiz. İşletmelerde bu olumsuz unsurlar maalesef sıkça görülmektedir. Hastanemizde iş sağlığı ve iş güvenliği, Sağlık Bakanlığı’nın hizmet ve kalite standartları çalışmalarıyla kontrol altında tutmaya çalışıyoruz.

KURUMSAL KİMLİĞİMİZLE DEVAM EDİYORUZ

Ancak çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığının iş güvenliği ile ilgili çıkardığı mevzuatı ile birlikte konu, sağlıkla bağlantılı ve bizim ana işimiz olan sağlıkla birlikte Nabız firmamızı kurduk. Tüm sektörlerde iş sağlığı ve iş güvenliğinin yaygınlaşmasını hedefledik. O nedenle önce hastanelerimiz ve bir inşaat yapı firmamız olarak nabız firmamızdan hizmet satın alarak ilk müşterisi biz olduk. Nabız firmamız 50 çalışanı kalite çalışmaları ve kurumsal kimliğiyle yolculuğumuza devam etmekteyiz” dedi. Nabız OSGB Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Yönten’den sonra Nabız OSGB Genel Müdürü Volkan Taşlı bir konuşma gerçekleştirdi.

ÖNEMLİ BİR PROJENİN TAKİBİNDEYİZ

Nabız OSGB Genel Müdürü Volkan Taşlı, “Nabız OSGB olarak,  Gebze bölgesi ve çevresinde bulunan yaklaşık 14 tane iş güvenliği hizmetinin doğrudan muhatabı olan organize sanayi bölgelerinin merkezinde kurulmuş oldukça önemli bir konuma sahibiz. İş güvenliğinin çok önemli olduğu firmalarda, iş güvenliğinin yeterince anlaşılmaması sebebi de, bizlerin geleceğe yönelik yapacağımız çalışmalarda bu eksikliğin giderilmesi için elbette katkıları olacak. Önemli bir projenin takibindeyiz. Hizmet verdiğimiz tüm firmalarda çalışanların evlerine ailelerine rahat bir şekilde evlerine geri dönebilmeleri için gerekli çalışmaları hassasiyetle yürütüyoruz.”  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.