NAİL ÇİLER ÇILDIRDI

Gebze 25.10.2017 - 18:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

NAİL ÇİLER ÇILDIRDI

Bugün gerçekleşen Gebze Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Oturumu'nda konuşan Oda Başkanı Çiler, "Gebzeliyim ama Gebze'de kayboldum. Anadolu Sağlık Merkezi'ne 1 buçuk saatte gidip geldim. Bu nasıl bir iştir anlamadım..." dedi.

Gebze'de yaşanan trafik çilesini bir kez daha kürsü konuşmasında gündemde tutan GTO Başkanı Nail Çiler, "TÜBİTAK ve Gebze Center'ın karşısındaki köprüden Gebze yönüne giden yolun üstüne barikatlar konmuş. Allah aşkına biri bana anlatsın. Onların orada ne işi var? TÜBİTAK'tan Gebze'ye gitmek için küçük sanayi sitesine yada otogara kadar gidip orada halin arkasından gelmek gerekiyor. Çayırova'ya gidince dönmek için Tuzla'ya kadar gidip Anadolu Sağlık Merkezi'nin oradan altgeçitten geri dönüş yaparak Gebze'ye ulaşıyoruz. 2 ila 6 dakikalık yolları 1-2 saatte katediyoruz. "dedi. YAPILAN YOL TEKRAR KAZILIYOR Nail Çiler yollardaki çalışmalarla ilgili de tepki gösterdi. Çiler, "Sabah giderken açık olan yollar dönüşte bir bakıyoruz çalışma gerekçesiyle kapanmış. İnsanlar evinde mutfak dolabını değiştirirken bile nerede yemek yapacağını, nerede yiyeceğini planlıyor. Bu tadilatlar yapılırken alternatif çözümler üretilmiyor. Öncesinde "bu yolda çalışma var." diye vatandaşa bilgi verilmiyor. 5 dakika önce gittiğiniz yolun dönüşte kapalı olduğunu görüyorsunuz. Ben buradan oda çalışanlarıma, meclis üyelerime sesleniyorum. Gebze'nin trafik sorunu için bir çalıştay heyeti oluşturalım."dedi.
Bugün gerçekleşen Gebze Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Oturumu'nda konuşan Oda Başkanı Çiler, "Gebzeliyim ama Gebze'de kayboldum. Anadolu Sağlık Merkezi'ne 1 buçuk saatte gidip geldim. Bu nasıl bir iştir anlamadım..." dedi.

Gebze'de yaşanan trafik çilesini bir kez daha kürsü konuşmasında gündemde tutan GTO Başkanı Nail Çiler, "TÜBİTAK ve Gebze Center'ın karşısındaki köprüden Gebze yönüne giden yolun üstüne barikatlar konmuş. Allah aşkına biri bana anlatsın. Onların orada ne işi var? TÜBİTAK'tan Gebze'ye gitmek için küçük sanayi sitesine yada otogara kadar gidip orada halin arkasından gelmek gerekiyor. Çayırova'ya gidince dönmek için Tuzla'ya kadar gidip Anadolu Sağlık Merkezi'nin oradan altgeçitten geri dönüş yaparak Gebze'ye ulaşıyoruz. 2 ila 6 dakikalık yolları 1-2 saatte katediyoruz. "dedi.

YAPILAN YOL TEKRAR KAZILIYOR

Nail Çiler yollardaki çalışmalarla ilgili de tepki gösterdi. Çiler, "Sabah giderken açık olan yollar dönüşte bir bakıyoruz çalışma gerekçesiyle kapanmış. İnsanlar evinde mutfak dolabını değiştirirken bile nerede yemek yapacağını, nerede yiyeceğini planlıyor. Bu tadilatlar yapılırken alternatif çözümler üretilmiyor. Öncesinde "bu yolda çalışma var." diye vatandaşa bilgi verilmiyor. 5 dakika önce gittiğiniz yolun dönüşte kapalı olduğunu görüyorsunuz. Ben buradan oda çalışanlarıma, meclis üyelerime sesleniyorum. Gebze'nin trafik sorunu için bir çalıştay heyeti oluşturalım."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.