NAİL ÇİLER' İN 1 MAYIS MESAJI

Gebze 30.04.2016 - 12:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

NAİL ÇİLER' İN 1 MAYIS MESAJI

Dünya çapında kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, birlik ve dayanışma duygularıyla ülkemizde ilk kez 1923 yılında resmi olarak kutlanmıştır.

Emek ve dayanışma günü olarak kutladığımız 1 Mayıs, çalışan bireylerin beklentilerinin dile getirildiği önemli bir gündür. Bizler 'işçinin hakkını alın teri kurumadan ödeyin' diyen bir inanç ve kültürün mirasçıları olarak; emeğin insan hayatında yer alan en yüce değerlerden biri olduğunun farkındayız.   İşçi ve işverenlerin birlikte oluşturduğu karşılıklı özveri, diyalog ve işbirliği sayesinde ülkeler ekonomik ve sosyal alanlarda ilerleme kaydetmiş ve önemli başarılar elde etmiştir. Bu nedenle emeğe gereken değeri vermek ve korumak sosyal bir sorumluluktur.   Bu duygu ve düşünce ile işveren ve çalışanlarımızın birlik beraberlik içinde daha nice başarılara imza atacakları inancıyla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlarım.  
Dünya çapında kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, birlik ve dayanışma duygularıyla ülkemizde ilk kez 1923 yılında resmi olarak kutlanmıştır.

Emek ve dayanışma günü olarak kutladığımız 1 Mayıs, çalışan bireylerin beklentilerinin dile getirildiği önemli bir gündür. Bizler 'işçinin hakkını alın teri kurumadan ödeyin' diyen bir inanç ve kültürün mirasçıları olarak; emeğin insan hayatında yer alan en yüce değerlerden biri olduğunun farkındayız.

 

İşçi ve işverenlerin birlikte oluşturduğu karşılıklı özveri, diyalog ve işbirliği sayesinde ülkeler ekonomik ve sosyal alanlarda ilerleme kaydetmiş ve önemli başarılar elde etmiştir. Bu nedenle emeğe gereken değeri vermek ve korumak sosyal bir sorumluluktur.

 

Bu duygu ve düşünce ile işveren ve çalışanlarımızın birlik beraberlik içinde daha nice başarılara imza atacakları inancıyla 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlarım.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.