Nalbant: “Güzel İşler Yapacağız”

Gebze 20.07.2017 - 14:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Nalbant: “Güzel İşler Yapacağız”

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nin yeni başhekimi Gökhan Nalbant görevi devralır almaz ilk ziyareti AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’ya gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi ilk ziyaretini AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’ya gerçekleştirdi. Hastane yönetimi ile birlikte Başkan Soba’ya giden Nalbant, Gebze’de güzel işler yapacağız.” diyerek Gebze Fatih Devlet Hastanesi bölgenin sağlık yükünü ciddi anlamda kaldıran çok köklü bir hastane. Amacımız devraldığımız bu bayrağı daha da ileriye taşımaya devam etmek ve  Sağlık Bakanlığı politikalarını en iyi şekilde uygulamaya çalışmak.” dedi. “YÜKÜMÜZ AĞIR” Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nin yeni başhekimi Uz. Dr. Gökhan Nalbant “Daha önce ilimizin iki büyük hastanesinde Başhekim  Yardımcısı görevini yaptım. Çarşamba gününden itibaren de idarecilerimizin uygun görmesiyle Gebze Fatih Devlet  Hastanesine atandım. Çalışma gayretimize inşallah bu hastanemizde devam etmeyi amaçlıyoruz. Görüyorum ki hastanemiz bölgemizin sağlık yükünü ciddi anlamda kaldıran çok köklü bir hastane. Amacımız devraldığımız bu bayrağı daha da ileriye taşımaya devam etmek ve  Sağlık Bakanlığı politikalarını en iyi şekilde uygulamaya çalışmak. Yaptığımız görevleri hakkıyla yapabilmek, enerjimizi yüksek bir şekilde çalışmak. Sizlerin de desteğiyle hastanemizi daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum” dedi. “BAŞARILAR DİLEDİ” AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ise, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nin yeni başhekimi Gökhan Nalbant’a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten ötürü de teşekkür etti. Başkan Soba,  Gebze Fatih Devlet Hastanesi gerçekten köklü ve Gebze Bölgemizin yükünü kaldıran bir hastane. Biz bu anlamda hem hastanemizin hem de bölgemizin kalkınması ve daha iyi yerlere gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bu nokta da birbirimize yardımcı olursak eminim ki ilçemiz için çok güzel işler yapmış oluruz.” Dedi. HABER: YAĞMUR SIR
Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nin yeni başhekimi Gökhan Nalbant görevi devralır almaz ilk ziyareti AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’ya gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi ilk ziyaretini AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’ya gerçekleştirdi. Hastane yönetimi ile birlikte Başkan Soba’ya giden Nalbant, Gebze’de güzel işler yapacağız.” diyerek Gebze Fatih Devlet Hastanesi bölgenin sağlık yükünü ciddi anlamda kaldıran çok köklü bir hastane. Amacımız devraldığımız bu bayrağı daha da ileriye taşımaya devam etmek ve  Sağlık Bakanlığı politikalarını en iyi şekilde uygulamaya çalışmak.” dedi.

“YÜKÜMÜZ AĞIR”

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nin yeni başhekimi Uz. Dr. Gökhan Nalbant “Daha önce ilimizin iki büyük hastanesinde Başhekim  Yardımcısı görevini yaptım. Çarşamba gününden itibaren de idarecilerimizin uygun görmesiyle Gebze Fatih Devlet  Hastanesine atandım. Çalışma gayretimize inşallah bu hastanemizde devam etmeyi amaçlıyoruz. Görüyorum ki hastanemiz bölgemizin sağlık yükünü ciddi anlamda kaldıran çok köklü bir hastane. Amacımız devraldığımız bu bayrağı daha da ileriye taşımaya devam etmek ve  Sağlık Bakanlığı politikalarını en iyi şekilde uygulamaya çalışmak. Yaptığımız görevleri hakkıyla yapabilmek, enerjimizi yüksek bir şekilde çalışmak. Sizlerin de desteğiyle hastanemizi daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum” dedi.

“BAŞARILAR DİLEDİ”

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ise, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nin yeni başhekimi Gökhan Nalbant’a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek, gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten ötürü de teşekkür etti. Başkan Soba,  Gebze Fatih Devlet Hastanesi gerçekten köklü ve Gebze Bölgemizin yükünü kaldıran bir hastane. Biz bu anlamda hem hastanemizin hem de bölgemizin kalkınması ve daha iyi yerlere gelmesi için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bu nokta da birbirimize yardımcı olursak eminim ki ilçemiz için çok güzel işler yapmış oluruz.” Dedi.

HABER: YAĞMUR SIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.