NAZLIAKA KOÜ'LÜ ÖĞRENCİLERE HAYIR'I ANLATTI!

Kocaeli 31.03.2017 - 11:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

NAZLIAKA KOÜ'LÜ ÖĞRENCİLERE HAYIR'I ANLATTI!

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Kocaeli Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. Milletvekili Nazlıaka, evet diyenlerin neden evet dediklerini bilmediklerini öne sürdü.

GÖRÜŞ ALINMADI Panelde konuşan Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, “Üniversiteler inanılmaz bir baskı altında. İki boyutta sizlerle konuşmak istiyorum. Bunlardan birincisi 16 Nisan’a kadar Hayır’ı nasıl büyüteceğiz, diğeri ise 16 Nisan’dan sonra ne yapacağımızdır. Bize şuanda bir rejim değişikliğini dayatmış durumdalar. Bir toplumsal sözleşmeden bahsediyorsanız bunun toplumsal uzlaşı ile yapılması lazım. Bu süreçte herhangi bir şekilde sizlerin görüşleri alındı mı? Kimsenin görüşü alınmadan bugüne kadar gelindi” dedi. “HAYIR”I ANLATMAK ZORUNDAYIZ . Biliyoruz ki sizlerin Türkiye’ye dair kaygılarınız var. 4. güç olan medyanın da şuan ne durumda olduğunu da biliyoruz. Onun için ülkenin içinde bulunduğu koşulları konuşmak dururken bizler 16 Nisan’ı konuşmak zorunda kaldık. İnanıyorum ki 16 Nisan’da Hayır çıkacak ve daha sonra sizlerle beraber Türkiye’nin güven ve barış içinde nasıl yeniden inşa edeceğimizi konuşacağız. Hayatta iki kutsal şey vardır. Bunlardan biri emek diğeri ise üretmektir. Bunun için köy köy, mahalle mahalle dolaşıp herkese Hayır’ı anlatmak zorundayız.        
Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Kocaeli Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. Milletvekili Nazlıaka, evet diyenlerin neden evet dediklerini bilmediklerini öne sürdü.

GÖRÜŞ ALINMADI

Panelde konuşan Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, “Üniversiteler inanılmaz bir baskı altında. İki boyutta sizlerle konuşmak istiyorum. Bunlardan birincisi 16 Nisan’a kadar Hayır’ı nasıl büyüteceğiz, diğeri ise 16 Nisan’dan sonra ne yapacağımızdır. Bize şuanda bir rejim değişikliğini dayatmış durumdalar. Bir toplumsal sözleşmeden bahsediyorsanız bunun toplumsal uzlaşı ile yapılması lazım. Bu süreçte herhangi bir şekilde sizlerin görüşleri alındı mı? Kimsenin görüşü alınmadan bugüne kadar gelindi” dedi.

“HAYIR”I ANLATMAK ZORUNDAYIZ

. Biliyoruz ki sizlerin Türkiye’ye dair kaygılarınız var. 4. güç olan medyanın da şuan ne durumda olduğunu da biliyoruz. Onun için ülkenin içinde bulunduğu koşulları konuşmak dururken bizler 16 Nisan’ı konuşmak zorunda kaldık. İnanıyorum ki 16 Nisan’da Hayır çıkacak ve daha sonra sizlerle beraber Türkiye’nin güven ve barış içinde nasıl yeniden inşa edeceğimizi konuşacağız. Hayatta iki kutsal şey vardır. Bunlardan biri emek diğeri ise üretmektir. Bunun için köy köy, mahalle mahalle dolaşıp herkese Hayır’ı anlatmak zorundayız.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.