Nefesimiz enselerinde!

Spor 18.10.2017 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Nefesimiz enselerinde!

DARICA G.B, ZİRVE YOLUNDA ÜST ÜSTE İKİ ZORLU MAÇA ÇIKACAK

Emin adımlarla zirveye koşan Darıca G.B, Cumartesi günü Diyarbakıp deplasmanından zaferle dönerek kritik virajı kayıpsız geçmek istiyor. Nefesini liderin ensesinde htiren sarı yeşilliler, önce Diyarbekirspor’u, ardından da lider Turgutlu’yu devireceğina inanıyor. Bu sezon ilk kez üst üste iki maç kazanan ve iyi bir hava yakalayan Darıca Gençlerbirliği, ligin 9.haftasında Cumartesi günü grubun güçlü ekiplerinden Diyarbekirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zirvenin 2 puan uzağında olan ve nefesini liderin ensesinde htiren Darıca Gençlerbirliği, zorlu Diyarbakır deplasmanından zaferle dönmek için kolları sıvadı. Zorlu randevu öncesinde dün saat 11.30’da bir çalışma gerçekleştiren sarı yeşillilerde futbolcuların hırslı ve isteki olması teknik heyeti memnun ederken, yarı sahada yapılan çift kale maçta atılan güzel goller alkış topladı. Temsilcimizde zorlu maç öncesinde sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.
DARICA G.B, ZİRVE YOLUNDA ÜST ÜSTE İKİ ZORLU MAÇA ÇIKACAK

Emin adımlarla zirveye koşan Darıca G.B, Cumartesi günü Diyarbakıp deplasmanından zaferle dönerek kritik virajı kayıpsız geçmek istiyor. Nefesini liderin ensesinde htiren sarı yeşilliler, önce Diyarbekirspor’u, ardından da lider Turgutlu’yu devireceğina inanıyor.

Bu sezon ilk kez üst üste iki maç kazanan ve iyi bir hava yakalayan Darıca Gençlerbirliği, ligin 9.haftasında Cumartesi günü grubun güçlü ekiplerinden Diyarbekirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zirvenin 2 puan uzağında olan ve nefesini liderin ensesinde htiren Darıca Gençlerbirliği, zorlu Diyarbakır deplasmanından zaferle dönmek için kolları sıvadı. Zorlu randevu öncesinde dün saat 11.30’da bir çalışma gerçekleştiren sarı yeşillilerde futbolcuların hırslı ve isteki olması teknik heyeti memnun ederken, yarı sahada yapılan çift kale maçta atılan güzel goller alkış topladı. Temsilcimizde zorlu maç öncesinde sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.