Nene Hatun ATM istiyor

Darıca 20.12.2016 - 20:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Nene Hatun ATM istiyor

Nene Hatun CHP Mahalle Başkanı Kemal Taş ve beraberinde yönetim kurulu üyelerinin gazetemize yaptığı açıklamada, "Yoğun bir nüfusa sahip bir mahalle olmamıza rağmen bankacılık hizmetlerinden yoksunuz.Bankadan vazgeçtik mahallemizde bir banka ATM'si dahi yok."dedi.

Nene Hatun CHP Mahalle Temsilcilik Bürosu'nda gazetemize açıklama yapan Mahalle Başkanı Kemal Taş'ın yanısıra Nene Hatun CHP Mahalle Yönetim Kurulu Üyeleri, Cemal Ertan, Ali Kaplan, Ahmet İçli, Neriman Çolak, Güler Beltan, Mahmut Murteza, ve Şerif Demirkaya hazır bulundular. TERÖRÜ KINADILAR Mahalle Başkanı Kemal Taş yaptığı açıklamada, "Öncelikle ülkemizde son dönemde artış gösteren terör saldırılarında hayatlarını kaybedenlere asker ve polis şehitlerimize, vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlıı diliyor, terör hangi kesimden hangi gerekçe ile gelirse gelsin şiddetle kınıyoruz. CHP Darıca İlçe Örgütü Nene Hatun Mahalle Temsilciliği olarak faaliyetlerimize başladığımız ilk günden itibaren sürekli olarak mahalle sakinlerimizin sorunlarının dile getirilmesi, çözüme kavuşturulması temelinde çalışmalar yürüttük. Bugüne kadar sürdürdüğümüz çalışamalarda tespitlerimizden esasla sürekli büyük gelişen mahallemizde tüm vatandaşlarıın vatandaşlık haklarının tamamından yaralnmasını istiyoruz. Mahallemiz toplu taşıma araçları ile ulaşımda düzensiz sefer saatlerinden ötürü sorunlar yaşamaktadır. TOPLU ULAŞIMDA SORUNLARIMIZ VAR Bu sorunla Darıca Belediyesi "Toplu taşıma Büyükşehir belediyesindedir." diyerek kayıtsız kalmaktadır. Sorun ve şikayetlerin aktarılmasında ise büyükşehir belediyesi ulaşılamaz bir makam merci halindedir.Toplu taşıma ücreti ile verilen hizmet kalitesinde ise kalite mumla aranmaktadır. Türkiye'nin toplu taşımacılıkta en pahalı illerinden birinde belki de ilinde yaşıyoruz. Yine eitimsiz ve kaba sürücülerinin vatandaşa olan kaba engelli ve 65 yaş üstü ücretsiz seyehat hakkı olan vatandaşa çoğu zaman bulundukları duraktan dahi almamaları otobüslerin engelli aracı ile binmeye müsait olmayan yapıları diğer önemli ve yakıcı sorunlardır. Mahallemizde çok sayıda engelli yaşamkla birlikte bu kişilere verilen destek ya sözde kalmakta yada siyasi akrabalık aranmaktadır. Mahallemizde ki okulların önlerinde düzensiz araç parklarına kamunun bir şekilde göz yumması trafiği sekteye uğratmaktadır. MAHALLEMİZE BANKACILIK HİZMETİ YOK Yoğun nüfuslu bir mahalle olmamıza karşın bakacılık hizmetlerinde halkımızın yararlanması için hiçbir bankanın bir adet bankamatiği mahallemizde yer almamaktadır. Bu eksikliğin giderilmesi için düzenlediğimiz imza kampanyasına yüzlerce vatandaşımız imzaları ile destek oldu. Darıca Belediyesi'ne atfen yürütülen kampanya sonrası belediyemizin bu ihtiyacı gidermesi finans kuruluşları ile gereken diyalou kurmasını bekliyoruz. Mahallemizdeki bir diğer eksiklik ise sosyal donatı alanlarıdır. Özellikle kadınlarımız için hiçbir alan ayrılmamıştır. Bu konuda belediyemizin harekete geçmesini bekliyoruz."dedi. HABER:Adnan AYVAZ
Nene Hatun CHP Mahalle Başkanı Kemal Taş ve beraberinde yönetim kurulu üyelerinin gazetemize yaptığı açıklamada, "Yoğun bir nüfusa sahip bir mahalle olmamıza rağmen bankacılık hizmetlerinden yoksunuz.Bankadan vazgeçtik mahallemizde bir banka ATM'si dahi yok."dedi.

Nene Hatun CHP Mahalle Temsilcilik Bürosu'nda gazetemize açıklama yapan Mahalle Başkanı Kemal Taş'ın yanısıra Nene Hatun CHP Mahalle Yönetim Kurulu Üyeleri, Cemal Ertan, Ali Kaplan, Ahmet İçli, Neriman Çolak, Güler Beltan, Mahmut Murteza, ve Şerif Demirkaya hazır bulundular.

TERÖRÜ KINADILAR

Mahalle Başkanı Kemal Taş yaptığı açıklamada, "Öncelikle ülkemizde son dönemde artış gösteren terör saldırılarında hayatlarını kaybedenlere asker ve polis şehitlerimize, vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabır ve başsağlıı diliyor, terör hangi kesimden hangi gerekçe ile gelirse gelsin şiddetle kınıyoruz. CHP Darıca İlçe Örgütü Nene Hatun Mahalle Temsilciliği olarak faaliyetlerimize başladığımız ilk günden itibaren sürekli olarak mahalle sakinlerimizin sorunlarının dile getirilmesi, çözüme kavuşturulması temelinde çalışmalar yürüttük. Bugüne kadar sürdürdüğümüz çalışamalarda tespitlerimizden esasla sürekli büyük gelişen mahallemizde tüm vatandaşlarıın vatandaşlık haklarının tamamından yaralnmasını istiyoruz. Mahallemiz toplu taşıma araçları ile ulaşımda düzensiz sefer saatlerinden ötürü sorunlar yaşamaktadır.

TOPLU ULAŞIMDA SORUNLARIMIZ VAR

Bu sorunla Darıca Belediyesi "Toplu taşıma Büyükşehir belediyesindedir." diyerek kayıtsız kalmaktadır. Sorun ve şikayetlerin aktarılmasında ise büyükşehir belediyesi ulaşılamaz bir makam merci halindedir.Toplu taşıma ücreti ile verilen hizmet kalitesinde ise kalite mumla aranmaktadır. Türkiye'nin toplu taşımacılıkta en pahalı illerinden birinde belki de ilinde yaşıyoruz. Yine eitimsiz ve kaba sürücülerinin vatandaşa olan kaba engelli ve 65 yaş üstü ücretsiz seyehat hakkı olan vatandaşa çoğu zaman bulundukları duraktan dahi almamaları otobüslerin engelli aracı ile binmeye müsait olmayan yapıları diğer önemli ve yakıcı sorunlardır. Mahallemizde çok sayıda engelli yaşamkla birlikte bu kişilere verilen destek ya sözde kalmakta yada siyasi akrabalık aranmaktadır. Mahallemizde ki okulların önlerinde düzensiz araç parklarına kamunun bir şekilde göz yumması trafiği sekteye uğratmaktadır.

MAHALLEMİZE BANKACILIK HİZMETİ YOK

Yoğun nüfuslu bir mahalle olmamıza karşın bakacılık hizmetlerinde halkımızın yararlanması için hiçbir bankanın bir adet bankamatiği mahallemizde yer almamaktadır. Bu eksikliğin giderilmesi için düzenlediğimiz imza kampanyasına yüzlerce vatandaşımız imzaları ile destek oldu. Darıca Belediyesi'ne atfen yürütülen kampanya sonrası belediyemizin bu ihtiyacı gidermesi finans kuruluşları ile gereken diyalou kurmasını bekliyoruz. Mahallemizdeki bir diğer eksiklik ise sosyal donatı alanlarıdır. Özellikle kadınlarımız için hiçbir alan ayrılmamıştır. Bu konuda belediyemizin harekete geçmesini bekliyoruz."dedi.

HABER:Adnan AYVAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.