Nene Hatun'da Muhtarlık Yarışı Isındı

Darıca 12.10.2018 - 16:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Nene Hatun'da Muhtarlık Yarışı Isındı

Darıca'nın nüfus açısından en önde gelen mahallerler arasında yerini alan Nene Hatun Mahallesi'nde muhtarlık yarısı iyiden iyiye ısınmaya başladı.

Nene Hatun Mahallesi'nde muhtyar olmak üzere adaylığını açıklayan Harun Acay, "Bu iş kısmet işidir. Hakkımızda yazılan neyse o olur. Şayet mahalle halkımız beni uygun görürlerse göreve talibim. Uygun gösrmezlerse seçilen arkadaşımızın kolunu kaldırırım."dedi. Mahallenin mevcut muhtarı Mustafa Güzelbaba ise, "Muhtarlık kimsenin babasının malı değil. Bütçesi yok, hırsızlığı olmaz, rantı olmaz. Bugüne kadar yaptığım muhtarlık görevini beğenen memnun olan oyunu verir istemeyen vermezse yerime seçilen arkadaşım benimde mahalleminde muhtarıdır. Saygımı gösterir üstüme düşeni yaparım. Mahalle halkım ne uygun görürse biz ona razı oluruz."dedi. Muhtarlık yarışının iki ismi mahallede yeni bir firmanın açılış töreninde bir araya gelerek dostluk mesajları verdi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca'nın nüfus açısından en önde gelen mahallerler arasında yerini alan Nene Hatun Mahallesi'nde muhtarlık yarısı iyiden iyiye ısınmaya başladı.

Nene Hatun Mahallesi'nde muhtyar olmak üzere adaylığını açıklayan Harun Acay, "Bu iş kısmet işidir. Hakkımızda yazılan neyse o olur. Şayet mahalle halkımız beni uygun görürlerse göreve talibim. Uygun gösrmezlerse seçilen arkadaşımızın kolunu kaldırırım."dedi. Mahallenin mevcut muhtarı Mustafa Güzelbaba ise, "Muhtarlık kimsenin babasının malı değil. Bütçesi yok, hırsızlığı olmaz, rantı olmaz. Bugüne kadar yaptığım muhtarlık görevini beğenen memnun olan oyunu verir istemeyen vermezse yerime seçilen arkadaşım benimde mahalleminde muhtarıdır. Saygımı gösterir üstüme düşeni yaparım. Mahalle halkım ne uygun görürse biz ona razı oluruz."dedi. Muhtarlık yarışının iki ismi mahallede yeni bir firmanın açılış töreninde bir araya gelerek dostluk mesajları verdi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.