Nerede kalmıştık?

Spor 04.02.2019 - 15:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Nerede kalmıştık?

İLKER ÇAKIR GEBZESPOR BAŞKANLIĞI İÇİN ‘GELİYORUM’ DEDİ

Ve İlker Çakır geri dönüyor. 2014-2015 sezonunda Gebzespor başkanlık koltuğuna oturup kulübün makus talihini değiştiren Onursal Başkan İlker Çakır, yeniden Gebzespor başkanlığına aday oldu.  Sosyal medya hesabından yaptığı “Az daha sabret GEBZESPOR. Az işim kaldı, geliyorum emin adımlarla” açıklaması sonrasında başkanlığa adaylığını doğrulayan Çakır, geri dönüşün sinyalini verdi. İlker Çakır’ın geri dönüşü Gebzespor taraftarlarında heyecan uyandırırken, mor beyazlı taraftarlar Çakır için “Nerede kalmıştık” yazılı onlarca mesaj paylaştılar. KONGRE 20 ŞUBAT’TA Bu gelişme sonrasında Gebzespor mevcut yönetimi olağanüstü kongre kararı alarak İlker Çakır’ın başlık sürecini hızlandırdı. Gebzespor’un olağanüstü genel kurul toplantısı 20 Şubat’ta gerçekleşecek. Gebzespor tesislerinde saat 11.00’da yapılacak olan kongrede çoğunluğun sağlanmaması halinde kongre 27 Şubat'ta aynı yer ve aynı saatte çoğunluk aranmaksızın gerçekleşecek.  
İLKER ÇAKIR GEBZESPOR BAŞKANLIĞI İÇİN ‘GELİYORUM’ DEDİ

Ve İlker Çakır geri dönüyor. 2014-2015 sezonunda Gebzespor başkanlık koltuğuna oturup kulübün makus talihini değiştiren Onursal Başkan İlker Çakır, yeniden Gebzespor başkanlığına aday oldu.  Sosyal medya hesabından yaptığı “Az daha sabret GEBZESPOR. Az işim kaldı, geliyorum emin adımlarla” açıklaması sonrasında başkanlığa adaylığını doğrulayan Çakır, geri dönüşün sinyalini verdi. İlker Çakır’ın geri dönüşü Gebzespor taraftarlarında heyecan uyandırırken, mor beyazlı taraftarlar Çakır için “Nerede kalmıştık” yazılı onlarca mesaj paylaştılar.

KONGRE 20 ŞUBAT’TA

Bu gelişme sonrasında Gebzespor mevcut yönetimi olağanüstü kongre kararı alarak İlker Çakır’ın başlık sürecini hızlandırdı. Gebzespor’un olağanüstü genel kurul toplantısı 20 Şubat’ta gerçekleşecek. Gebzespor tesislerinde saat 11.00’da yapılacak olan kongrede çoğunluğun sağlanmaması halinde kongre 27 Şubat'ta aynı yer ve aynı saatte çoğunluk aranmaksızın gerçekleşecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.