Nereden nereye

Spor 14.04.2016 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Nereden nereye

ÇILGIN BAŞKAN İLKER ÇAKIR GEBZESPOR’UN BORÇLARINI BİTİRMEK İÇİN GÜN SAYIYOR

Gebzespor’un efsane başkanı İlker Çakır, 72 kişiden oluşan alacaklı sayısını 11’e düşürerek inanılmazı başardı. Mor Menekşe’nin yarınlarına ışık tutan Başkan Çakır, idari anlamda attığı önemli adımlarla Gebzespor’un önünü açmaya devam ediyor. Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, geçmiş dönemlerden kalan futbolcu alacaklarını kaldığı yerden temizlemeye devam ediyor. Alacağının yüzde 30’unu kabul edene ödeme yapan Başkan Çakır, bu doğrultuda Fatih Sarı ve Gökhan Çalışır ile de anlaşma sağladı. 2010-2011 sezonunda Gebzespor forması giyen ve profesyonel futbol yaşantısına o sezon nokta koyarak amatöre dönüş yapan Fatih Sarı ile 2009-2010 sezonunda stoper olarak mor-beyazlı formayı giyen Gökhan Çalışır, Başkan Çakır’ın sunduğu şartı kabul ederek, Gebzespor’dan alacağının kalmadığına dair muvafakatnameyi imzalayarak kulübe gönderdiler. 72’DEN 11’E DÜŞTÜ Başkan Çakır, Fatih Sarı’yı alacağının yüzde 30’unu kabul etmeye ikna eden Ünal Uluköylü’ye teşekkür etti. Fatih Sarı ve Gökhan Çalışır ile helalleşen Başkan Çakır, diğer alacaklılara da kapısının açık olduğunu söyledi. TFF’de bulunan borçlu 72 dosyayı 11’e düşüren Başkan Çakır, aydınlık bir Gebzespor için mücadelesini ortaya koyuyor.
ÇILGIN BAŞKAN İLKER ÇAKIR GEBZESPOR’UN BORÇLARINI BİTİRMEK İÇİN GÜN SAYIYOR
Gebzespor’un efsane başkanı İlker Çakır, 72 kişiden oluşan alacaklı sayısını 11’e düşürerek inanılmazı başardı. Mor Menekşe’nin yarınlarına ışık tutan Başkan Çakır, idari anlamda attığı önemli adımlarla Gebzespor’un önünü açmaya devam ediyor.
Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, geçmiş dönemlerden kalan futbolcu alacaklarını kaldığı yerden temizlemeye devam ediyor. Alacağının yüzde 30’unu kabul edene ödeme yapan Başkan Çakır, bu doğrultuda Fatih Sarı ve Gökhan Çalışır ile de anlaşma sağladı. 2010-2011 sezonunda Gebzespor forması giyen ve profesyonel futbol yaşantısına o sezon nokta koyarak amatöre dönüş yapan Fatih Sarı ile 2009-2010 sezonunda stoper olarak mor-beyazlı formayı giyen Gökhan Çalışır, Başkan Çakır’ın sunduğu şartı kabul ederek, Gebzespor’dan alacağının kalmadığına dair muvafakatnameyi imzalayarak kulübe gönderdiler.
72’DEN 11’E DÜŞTÜ
Başkan Çakır, Fatih Sarı’yı alacağının yüzde 30’unu kabul etmeye ikna eden Ünal Uluköylü’ye teşekkür etti. Fatih Sarı ve Gökhan Çalışır ile helalleşen Başkan Çakır, diğer alacaklılara da kapısının açık olduğunu söyledi. TFF’de bulunan borçlu 72 dosyayı 11’e düşüren Başkan Çakır, aydınlık bir Gebzespor için mücadelesini ortaya koyuyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.