NEVİN ÇALIŞKAN HAYATINI KAYBETTİ

Kocaeli 07.01.2016 - 14:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

NEVİN ÇALIŞKAN HAYATINI KAYBETTİ

Gebze Gazetesi’nde uzun yıllar görev yaptıktan sonra Konya’ya giden Nevin Çalışkan geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Gebze Gazetesi’nin eski personellerinden Nevin Çalışkan (35) geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Çalışkan dün akşam Aksaray’da karşıdan karşıya geçmek isterken Yaşar K. İsimli bir sürücünün çarpması sonucu ağır yaralı olarak Aksaray Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çalışkan, sabaha kadar süren yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu. SÜRÜCÜ ÇARPIP KAÇTI Edinilen bilgiye göre, Çalışkan’a çarpan sürücü olay yerinden kaçarken emniyet güçlerinin başarılı çalışması sonucunda kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. CENAZESİ ERZURUM’A GÖNDERİLDİ Aksaray’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Çalışkan’ın cenazesi Konya’dan memleketi Erzurum’a gönderildi. Çalışkan’ın cenazesi yarın Erzurum Şenkaya İlçesi Turnalı Köyü Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek. Hedef Gazetesi olarak bizde Genç meslektaşımıza Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.  

Gebze Gazetesi’nde uzun yıllar görev yaptıktan sonra Konya’ya giden Nevin Çalışkan geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Gebze Gazetesi’nin eski personellerinden Nevin Çalışkan (35) geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Çalışkan dün akşam Aksaray’da karşıdan karşıya geçmek isterken Yaşar K. İsimli bir sürücünün çarpması sonucu ağır yaralı olarak Aksaray Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çalışkan, sabaha kadar süren yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu.

SÜRÜCÜ ÇARPIP KAÇTI

Edinilen bilgiye göre, Çalışkan’a çarpan sürücü olay yerinden kaçarken emniyet güçlerinin başarılı çalışması sonucunda kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

CENAZESİ ERZURUM’A GÖNDERİLDİ

Aksaray’da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Çalışkan’ın cenazesi Konya’dan memleketi Erzurum’a gönderildi. Çalışkan’ın cenazesi yarın Erzurum Şenkaya İlçesi Turnalı Köyü Camii’nde kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecek. Hedef Gazetesi olarak bizde Genç meslektaşımıza Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.