Nişanlısını Korumak İçin öyle birşey yaptı ki

Kocaeli 09.02.2015 - 19:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Nişanlısını Korumak İçin öyle birşey yaptı ki

Nişanlısını Korumak İçin öyle birşey yaptı ki

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde iki kardeş, husumetlisini vurmak isterken olaya engel olmak isteyen nişanlısını vurdu. ARAÇLA KAPISINA KADAR GİTTİ Alınan bilgiye göre, İzmit Kuruçeşme Radar Yolu Caddesi Buse Sokak adresinde ikamet eden Halit O.'nun kapısına araçla gelen Fatih T. ile Enes T. isimli kardeşlerden Enes T., aralarında husumet olduğu öne sürülen Halit O. ile tartışmaya başladı. NİŞANLISI KORUMAK İÇİN ÖNÜNE GEÇTİ Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte Enes T. elindeki pompalı tüfekle Halit O.'yu hedef aldığı esnada Halit O.'nun nişanlısı Nazlı A. nişanlısını korumak için önüne geçti. Bu esnada patlayan silahtan çıkan saçmalar Nazlı A.'nın her iki dizine isabet ederken Halit O. yaralanmadı. OLAYIN ARDINDAN KAYIPLARA KARIŞTILAR Olayın ardından Enes T. ile Fatih T. olay yerine geldikleri araçla kayıplara karışırken kanlar içinde kalan Nazlı A. ise özel bir araçla Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Nazlı A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken aynı kişilerin geçtiğimiz akşam Halit O.'nun aracını da kurşunladığı öğrenildi. Polis ekipleri Enes T. ile kardeşi Fatih T.'nin yakalanması için çalışma başlattı.
Nişanlısını Korumak İçin öyle birşey yaptı ki

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde iki kardeş, husumetlisini vurmak isterken olaya engel olmak isteyen nişanlısını vurdu.

ARAÇLA KAPISINA KADAR GİTTİ

Alınan bilgiye göre, İzmit Kuruçeşme Radar Yolu Caddesi Buse Sokak adresinde ikamet eden Halit O.'nun kapısına araçla gelen Fatih T. ile Enes T. isimli kardeşlerden Enes T., aralarında husumet olduğu öne sürülen Halit O. ile tartışmaya başladı.

NİŞANLISI KORUMAK İÇİN ÖNÜNE GEÇTİ

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte Enes T. elindeki pompalı tüfekle Halit O.'yu hedef aldığı esnada Halit O.'nun nişanlısı Nazlı A. nişanlısını korumak için önüne geçti. Bu esnada patlayan silahtan çıkan saçmalar Nazlı A.'nın her iki dizine isabet ederken Halit O. yaralanmadı.

OLAYIN ARDINDAN KAYIPLARA KARIŞTILAR

Olayın ardından Enes T. ile Fatih T. olay yerine geldikleri araçla kayıplara karışırken kanlar içinde kalan Nazlı A. ise özel bir araçla Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Nazlı A.'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken aynı kişilerin geçtiğimiz akşam Halit O.'nun aracını da kurşunladığı öğrenildi. Polis ekipleri Enes T. ile kardeşi Fatih T.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.