O borcu hibe etti!

Spor 17.03.2020 - 14:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

O borcu hibe etti!

ÜSTÜNDAĞ’DAN GEBZESPOR’A BÜYÜK DESTEK

Green Park Otelleri’nin sahibi Adil Üstündağ’dan Gebzespor’a büyük destek. Gazetemiz imtiyaz sahibi Abbas Sır’ın kirvesi ve yakın dostu olarak bilinen Üstündağ, Sır ile yaptığı görüşmede Gebzespor’un Hüseyin Deniz başkanlığında Kartepe Green Park Otel’deki sezon başı kampından kalan 29 Bin TL’lik borcunu mor beyazlı kulübe hibe ettiğini açıkladı. 29 BİN TL’LİK HİBE Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün de yakın dostu olduğu öğrenilen işadamı Üstündağ, Abbas Sır’a yaptığı açıklamada, “Kaymakam bey, belediye başkanımız ve sen gibi değerli dostlarımın yaşadığı Gebze’nin takımı Gebzespor’u icraya vermek şahsıma yakışmaz. Bu nedenle kalan borcu Gebzespor’a hibe ettiğimin bilinmesini isterim” ifadelerini kullandı. Gebzespor’a ciddi bir jest yapması memnuniyetle karşılanan Üstündağ’ın, Gebzespor eski Başkanı Hüseyin Deniz’in şahsına ait olan 29 Bin TL’lik çekini de kendisine teslim edeceğini ifade etti.
ÜSTÜNDAĞ’DAN GEBZESPOR’A BÜYÜK DESTEK

Green Park Otelleri’nin sahibi Adil Üstündağ’dan Gebzespor’a büyük destek. Gazetemiz imtiyaz sahibi Abbas Sır’ın kirvesi ve yakın dostu olarak bilinen Üstündağ, Sır ile yaptığı görüşmede Gebzespor’un Hüseyin Deniz başkanlığında Kartepe Green Park Otel’deki sezon başı kampından kalan 29 Bin TL’lik borcunu mor beyazlı kulübe hibe ettiğini açıkladı.

29 BİN TL’LİK HİBE

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün de yakın dostu olduğu öğrenilen işadamı Üstündağ, Abbas Sır’a yaptığı açıklamada, “Kaymakam bey, belediye başkanımız ve sen gibi değerli dostlarımın yaşadığı Gebze’nin takımı Gebzespor’u icraya vermek şahsıma yakışmaz. Bu nedenle kalan borcu Gebzespor’a hibe ettiğimin bilinmesini isterim” ifadelerini kullandı. Gebzespor’a ciddi bir jest yapması memnuniyetle karşılanan Üstündağ’ın, Gebzespor eski Başkanı Hüseyin Deniz’in şahsına ait olan 29 Bin TL’lik çekini de kendisine teslim edeceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.