O mahallede virüs çok fazla!

Dilovası 10.06.2020 - 19:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

O mahallede virüs çok fazla!

  Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşların hizmetine sunduğu Hayat Eve Sığar isimli uygulama ile görülebilen korona virüs yoğunluk haritasında Dilovası’nın nüfus yoğunluğu bulunduğu noktalarda korona virüs vakalarının arttığı görülüyor. Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşların hizmetine sunduğu Hayat Eve Sığar isimli uygulama ile görülebilen korona virüs yoğunluk haritasına göre Dilovası’nda en riskli bölge Dilsikelesi Mahallesi. Yoğunluğun bulunduğu mahalle oldukça riskli renk olan kırmızı ile kaplı. Diliskelesi Liman Caddesi dışında kalan mahallenin tamamı riskli bölge.  Dilovası Farabi Caddesi, İstiklal Caddesi ve Geylani Caddesi ise orta derece risk taşımaya devam ediyor!

 

Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşların hizmetine sunduğu Hayat Eve Sığar isimli uygulama ile görülebilen korona virüs yoğunluk haritasında Dilovası’nın nüfus yoğunluğu bulunduğu noktalarda korona virüs vakalarının arttığı görülüyor.

Sağlık Bakanlığı’nın vatandaşların hizmetine sunduğu Hayat Eve Sığar isimli uygulama ile görülebilen korona virüs yoğunluk haritasına göre Dilovası’nda en riskli bölge Dilsikelesi Mahallesi. Yoğunluğun bulunduğu mahalle oldukça riskli renk olan kırmızı ile kaplı. Diliskelesi Liman Caddesi dışında kalan mahallenin tamamı riskli bölge.  Dilovası Farabi Caddesi, İstiklal Caddesi ve Geylani Caddesi ise orta derece risk taşımaya devam ediyor!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.