'O sene, bu sene' tişörtleri satışa çıkıyor

Spor 13.05.2016 - 11:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

'O sene, bu sene' tişörtleri satışa çıkıyor

'O sene, bu sene' tişörtleri satışa çıkıyor

Yeni sezon hazırlıklarına erken start veren Gebzespor yönetimi, şampiyonluk yolunda gelecek sezon kullanacağı ‘O sene, bu sene’ sloganını Gebzespor ürünlerine de yansıtacak. Önümüzdeki günlerde hayata geçecek olan ‘O sene, bu sene’ isimli şampiyonluk marşının ardından, Gebzespor yönetimi yakında satışa sunacağı tişörtlerde de bu sloganı kullanacak. Gebzespor’un resmi web adresinden yeni tasarlanan tişörtlerin görselini paylaşan kulüp yöneticisi Furkan Çakır, mor ve beyaz renklerden oluşan iki farklı tişörtün yakında satışa sunulacağının müjdesini verdi.
'O sene, bu sene' tişörtleri satışa çıkıyor

Yeni sezon hazırlıklarına erken start veren Gebzespor yönetimi, şampiyonluk yolunda gelecek sezon kullanacağı ‘O sene, bu sene’ sloganını Gebzespor ürünlerine de yansıtacak.

Önümüzdeki günlerde hayata geçecek olan ‘O sene, bu sene’ isimli şampiyonluk marşının ardından, Gebzespor yönetimi yakında satışa sunacağı tişörtlerde de bu sloganı kullanacak. Gebzespor’un resmi web adresinden yeni tasarlanan tişörtlerin görselini paylaşan kulüp yöneticisi Furkan Çakır, mor ve beyaz renklerden oluşan iki farklı tişörtün yakında satışa sunulacağının müjdesini verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.