O soyguncu polis çıktı!

Darıca 01.03.2016 - 09:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

O soyguncu polis çıktı!

Darıca'da 10 gün önce PTT Bayramoğlu Şubesi’ne girerek silahıyla görevli memuru etkisiz hale getiren ve kasadaki 2 Bin iki Yüz TL’yi alarak kaçan şahsın polis memuru olduğu ortaya çıktı.

Meslektaşlarının titiz çalışması sonrası önceki gün göz altına alınan ve çıkarıldığı mahkemede suçunu itiraf eden altı yıllık polis memuru E.T.(31)’nin bankalara Yüz Bin TL.’ye yakın borcu olduğu için bu soygunu gerçekleştirdiği öğrenildi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nde yaklaşık olarak 2 yıldan bu yana görev yapan 6 yıllık polis memuru E.T’ nin,  Beylik Tabancasıyla yaptığı soygun sırasında, kasadan çıkan paranın miktarının az olması nedeniyle görevli memura,’’ Beni mahvettiniz, böyle olacağını bilseydim yapmazdım’’  şeklinde sitem etmişti.Polis memuru E.T’ nin kasada kalan 10 TL’yi dahi alıp yaya olarak olay yerinden uzaklaşırken soygun sırasında tanınmamak için kafasına geçirdiği kadın çorabını bulan meslektaşları  bu çorabı incelemeye aldı.Zanlının kullandığı kadın çorabındaki saç kılından ve soygun sırasındaki görüntü kayıtlarından elde edilen eşkâlden yola çıkan polis,  PTT’yi soyan şahsın kendi meslektaşları ve mesai arkadaşları E.T olduğunu tespit etti.Daha sonra göz altına alınan ve sorgusunun ardından mahkemeye  çıkarılan evli ve 2 çocuk babası E.T’nin, burada suçunu itiraf ettiği ve tutuklanarak meslektaşları tarafından Kandıra Cezaevi’ne götürüldüğü belirtildi.
Darıca'da 10 gün önce PTT Bayramoğlu Şubesi’ne girerek silahıyla görevli memuru etkisiz hale getiren ve kasadaki 2 Bin iki Yüz TL’yi alarak kaçan şahsın polis memuru olduğu ortaya çıktı.

Meslektaşlarının titiz çalışması sonrası önceki gün göz altına alınan ve çıkarıldığı mahkemede suçunu itiraf eden altı yıllık polis memuru E.T.(31)’nin bankalara Yüz Bin TL.’ye yakın borcu olduğu için bu soygunu gerçekleştirdiği öğrenildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nde yaklaşık olarak 2 yıldan bu yana görev yapan 6 yıllık polis memuru E.T’ nin,  Beylik Tabancasıyla yaptığı soygun sırasında, kasadan çıkan paranın miktarının az olması nedeniyle görevli memura,’’ Beni mahvettiniz, böyle olacağını bilseydim yapmazdım’’  şeklinde sitem etmişti.Polis memuru E.T’ nin kasada kalan 10 TL’yi dahi alıp yaya olarak olay yerinden uzaklaşırken soygun sırasında tanınmamak için kafasına geçirdiği kadın çorabını bulan meslektaşları  bu çorabı incelemeye aldı.Zanlının kullandığı kadın çorabındaki saç kılından ve soygun sırasındaki görüntü kayıtlarından elde edilen eşkâlden yola çıkan polis,  PTT’yi soyan şahsın kendi meslektaşları ve mesai arkadaşları E.T olduğunu tespit etti.Daha sonra göz altına alınan ve sorgusunun ardından mahkemeye  çıkarılan evli ve 2 çocuk babası E.T’nin, burada suçunu itiraf ettiği ve tutuklanarak meslektaşları tarafından Kandıra Cezaevi’ne götürüldüğü belirtildi.

10559_1.jpg

105335.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.