O.Gazi-Darıca maçına skandal atama!

Spor 10.11.2016 - 15:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

O.Gazi-Darıca maçına skandal atama!

O.Gazi-Darıca maçına skandal atama!

Merkez Hakem Kurulu(MHK) Darıca G.B’nin ligin 11’nci haftasında deplasmanda Orhangazispor ile karşı karşıya geleceği maça çok değil 7 hafta önce oynanan Bergama BLD maçında Darıca G.B’yi lime lime doğrayan Aksaray bölgesi hakemi Volkan Okur’u atadı. Skandal atama, sarı yeşilli camiada büyük bir tedirginlik yaratırken, Okur’un Cumartesi günü temsilcimiz için büyük önem taşıyan karşılaşmada nasıl bir yönetim göstereceği merak konusu. DERSİM MAÇINDA DA DOĞRADI Mücadelenin hakemi Okur’un vukaatları sadece Bergama maçıyla kalmadı. Okur geçen sezon Darıca G.B’nin sahasında Dersimspor’u 3-1 yendiği olaylı maçta düdük çalmıştı. Kartların havada uçuştuğu Darıca G.B-Dersimspor karşılaşmasında maçın hakemi Okur, her iki takımdan da 2’şer futbolcuya kırmızı kart göstererek maçın önüne geçmişti. MUSTAFA ÖZTÜRK’Ü TRİBÜNE GÖNDERDİ Okur ayrıca, geçen sezon Darıca G.B’de basın sözcüğü görevini yapan ve yedek kulübesinde oturan şu anki Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk’ü oyundan atarak tribüne göndermişti. Tansiyonu bir hayli yüksek geçen maçın ardından Darıca G.B’ye 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti. İŞTE VOLKAN OKUR'UN DARICA G.B YÖNETİCİLERİNİ ÇIĞRINDAN ÇIKARDIĞI KARELER:  
O.Gazi-Darıca maçına skandal atama!

Merkez Hakem Kurulu(MHK) Darıca G.B’nin ligin 11’nci haftasında deplasmanda Orhangazispor ile karşı karşıya geleceği maça çok değil 7 hafta önce oynanan Bergama BLD maçında Darıca G.B’yi lime lime doğrayan Aksaray bölgesi hakemi Volkan Okur’u atadı. Skandal atama, sarı yeşilli camiada büyük bir tedirginlik yaratırken, Okur’un Cumartesi günü temsilcimiz için büyük önem taşıyan karşılaşmada nasıl bir yönetim göstereceği merak konusu.

DERSİM MAÇINDA DA DOĞRADI

Mücadelenin hakemi Okur’un vukaatları sadece Bergama maçıyla kalmadı. Okur geçen sezon Darıca G.B’nin sahasında Dersimspor’u 3-1 yendiği olaylı maçta düdük çalmıştı. Kartların havada uçuştuğu Darıca G.B-Dersimspor karşılaşmasında maçın hakemi Okur, her iki takımdan da 2’şer futbolcuya kırmızı kart göstererek maçın önüne geçmişti.

MUSTAFA ÖZTÜRK’Ü TRİBÜNE GÖNDERDİ

Okur ayrıca, geçen sezon Darıca G.B’de basın sözcüğü görevini yapan ve yedek kulübesinde oturan şu anki Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk’ü oyundan atarak tribüne göndermişti. Tansiyonu bir hayli yüksek geçen maçın ardından Darıca G.B’ye 1 maç seyircisiz oynama cezası verilmişti.

İŞTE VOLKAN OKUR'UN DARICA G.B YÖNETİCİLERİNİ ÇIĞRINDAN ÇIKARDIĞI KARELER:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.