Öğrenciler tatili kitap okuyarak geçiriyor

Dilovası 26.01.2016 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Öğrenciler tatili kitap okuyarak geçiriyor

Dilovası Belediyesi Halk Kütüphanesi yarı yıl tatilinde de öğrencilerin en uğrak yerlerinden biri olmaya devam ediyor. Bir çok öğrenci, günlerinin büyük kısmını kütüphanede kitap okuyarak geçiriyor. Dilovası Belediye Halk Kütüphanesi yarıyıl tatilinde ilköğretim okulu ve lise öğrencilerinin akınına uğradı. Her gün onlarca öğrenci kütüphanede hem ders çalışıyor hem de kütüphanedeki kitaplardan faydalanıyor. İnternet sisteminin yanı sıra öğrencilerin rahatlıkla günlük derslerini yapabildiği Halk Kütüphanesi günde çok sayıda  kişiye ev sahipliği yapıyor. Öğrenciler, sessiz ve huzurlu bir ortamda kitap okuma fırsatı buluyor. İlçe halk kütüphanesinin bilgi eksikliklerini gidermede büyük katkılarını sağladığını belirten öğrenciler, “Arkadaşlarımızı da buraya çağırıyoruz. Burası sakin ve çok dinlendirici bir ortam. Kitap okuyarak hayatımızı olumlu yönde değiştirebiliriz” şeklinde konuştular. 

Dilovası Belediyesi Halk Kütüphanesi yarı yıl tatilinde de öğrencilerin en uğrak yerlerinden biri olmaya devam ediyor. Bir çok öğrenci, günlerinin büyük kısmını kütüphanede kitap okuyarak geçiriyor.

Dilovası Belediye Halk Kütüphanesi yarıyıl tatilinde ilköğretim okulu ve lise öğrencilerinin akınına uğradı. Her gün onlarca öğrenci kütüphanede hem ders çalışıyor hem de kütüphanedeki kitaplardan faydalanıyor. İnternet sisteminin yanı sıra öğrencilerin rahatlıkla günlük derslerini yapabildiği Halk Kütüphanesi günde çok sayıda  kişiye ev sahipliği yapıyor. Öğrenciler, sessiz ve huzurlu bir ortamda kitap okuma fırsatı buluyor.

İlçe halk kütüphanesinin bilgi eksikliklerini gidermede büyük katkılarını sağladığını belirten öğrenciler, “Arkadaşlarımızı da buraya çağırıyoruz. Burası sakin ve çok dinlendirici bir ortam. Kitap okuyarak hayatımızı olumlu yönde değiştirebiliriz” şeklinde konuştular. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.